Sisältöön
Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner hoitosuihke 400 ml

19,90 €
49,75 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bonacuren Moisture Kick sarjan kevyt, välittömästi kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitosuihke on suunniteltu normaaleista kuiville, hauraille tai kiharille hiuksille.

Moisture Kick -sarjassa käytetty glyseroli ylläpitää hiusten ja hiuspohjan kosteustasoa ja Cell Equalizer -teknologiaan yhdistettynä sarja silottaa hiusten pintaa parantaen jokaisen hiussäikeen taipuisuutta, hallittavuutta, kimmoisuutta ja kiiltoa.

Kosteuttava suihke selvittää, silottaa ja antaa terveen näköistä kiiltoa sekä suojaa hiustenkuivaajan lämmöltä. Tämä tuote sopii myös erinomaisesti kiharien hiusten kosteuttamiseen, virkistämiseen ja kiharoiden erotteluun antaen kosteutetun tunteen jopa 48 tunnin ajaksi.

Sekoita hyvin ennen käyttöä ja suikuta pyyhekuiviin hiuksiin osioittain. Hiuksiin jätettävää tuotetta on helppo muotoilla normaalisti.

Uusi Bonacure Clean Performance -hiustenhoitosarja tukee Clean Beauty -ajattelua täysin vegaanisilla ammattilaistuotteilla, joiden valmistukseen on käytetty puhtaita ihonhoidosta inspiraationsa saaneita raaka-aineita, sekä edistyksellisiä Vegan Keratin ja Cell Equalizer -teknologioita. Sarjan kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia eivätkä sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, ftalaatteja, keinotekoisia väriaineita tai mikromuoveja.

Uudet ammattilaistuotteet ovat puhtaita sisältä ja ulkoa – pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä ja valmistettu jopa 97% kierrätetystä muovista, sekä 88-99% biohajoavia. Bonacure Clean Performance hoitoaineet tarvitsevat jopa 50% vähemmän vettä huuhdeltaessa.

Bonacure Clean Performance sisältää seitsemän eri tuotesarjaa tarjoten ammattimaisen ja puhtaan vaihtoehdon kaikille hiustyypeille, sitoutuen samalla tekoihin kestävämmän huomisen hyväksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau)*Dicaprylyl Carbonate*Glycerin*Panthenol*Soy Amino Acids*Wheat Amino Acids*Serine*Threonine*Arginine HCl*PEG-7 Glyceryl Cocoate*Cetyl Ethylhexanoate*Parfum (Fragrance)*Citric Acid*Sodium Benzoate*Cetrimonium Chloride*Linalool*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Citronellol*Alpha-Isomethyl Ionone*Geraniol*Limonene*Benzyl Alcohol*Potassium Sorbate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4045787726954

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita