Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Phytomer

Phytomer Hydra Originel hoitovoide 50 ml

64,90 €
1 298,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suosikkivoiteen uudistettu koostumus on entistä luonnollisempi ja tehokkaampi. Se sisältää 97 % luonnollisia raaka-aineita ja tehokkuutta on lisätty Undaria-leväöljyllä, joka vahvistaa ihon hydrolipidikalvoa. Hydra Originel sulaa iholle, tekee ihosta pehmeän, joustavan ja kosteutetun. Kevyt, raikas tuoksu.

Orgaaninen Undaria-levä, uudelleenrakentaa ihon kosteusvarastoja. Orgaaninen Undaria-leväöljy, uudelleenrakentaa ihon hydrolipidikalvoa ja ehkäisee liiallista kosteuden haihtumista. Orgaaninen suolayrttiöljy, lisää veden kulkua ja varastoitumista epidermiksessä. Oligofurucellarane, lisää hyaluronihapon määrää ihon pinnassa ja tehostaa kosteutusta. Oligomer, tuo iholle hivenaineita ja mineraaleja, lisää solujen elinvoimaisuutta ja ihon puolustuskykyä ulkoisia aggressiotekijöitä vastaan.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Ainesosat

GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ZEA MAYS (CORN) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PROPYLENE GLYCOL DIPELARGONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, PCA, TOCOPHEROL, ADENOSINE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, SODIUM CARRAGEENAN, SEA SALT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3530019006436

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita