Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Vita Liberata

Vita Liberata Tinted Tanning Mousse Medium Itseruskettava mousse 200ml

tuotteen arvosana 3.9/5

Siirry arvioihin7kappaletta
39,90 €
199,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Helposti levitettävä, sävytetty, unelmankevyt itseruskettava vaahto, joka häivyttyy tasaisesti, kuivuu nopeasti ja antaa upean luonnollisen päivetyksen koko vartalolle. Etsitkö itseruskettavaa, jolla ei voi mennä pieleen? Ei tarvitse etsiä enää. Vita Liberata Tinted Mousse on itseruskettava, jolla saat täydellisen, luonnollisen näköisen rusketuksen joka kerta. Sisältää runsaasti orgaanisia, kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka rauhoittavat ja hoitavat ihoa, samalla kun luonnollisen hehkuva rusketus kehittyy ihollesi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water)*, Dihydroxyacetone*, Glycerin*, Caramel*, Saccharide Isomerate*, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract*, Rubus idaeus (Raspberry) Leaf Extract*, Punica granatum (Pomegranate) Juice Extract*, Ginkgo biloba (Gingko) Leaf Extract*, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Hamamelis virginiana (Witchhazel) Leaf Extract*, Fucus vesiculosus (Bladderwrack) Extract*, Carica papaya (Papaya) Fruit Extract*, Vitis vinifera (Grape) Fruit Extract*, Cucumis melo (Melon) Fruit Extract*, Hyaluronic Acid*, Sodium Citrate*, Chlorphenesin, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Vita Liberata Ltd

Käyttöohjeet

Ennen käyttöä varmista, että ihosi on kuorittu ja täysin puhdas, eikä ihon pinnalla ole kosteusvoidetta tai muita kosmetiikkatuotteita. Käännä pullo kokonaan ylösalaisin (älä ravista pulloa), purista tuotetta levityshanskalle ja levitä iholle pyörivin liikkein. Käytä säästeliäästi käsissä, jalkapöydissä, polvissa ja kyynärpäissä. Anna vaikuttaa iholla 6-8 tuntia, ennen kuin peset sen pois lämpimällä vedellä. Intensiivisemmän ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saamiseksi levitä tuotetta kolme kertaa, anna vaikuttaa 3-24h ennen huuhtelua ja uuden kerroksen levittämistä.

Innan applicering, se till att huden är ren och exfolierad, och låt bli att använda hudkräm. Ta två till tre pumpar av produkten åt gången på en appliceringsvante och massera in i huden med långa, cirklande rörelser. Använd en mindre mängd produkt på händer, fötter, knän och armbågar. Låt verka på huden i 6 till 8 timmar innan du duschar. Skölj huden och klappa den torr. Applicera 3 gånger för extra långvarigt resultat. Vid varje applicering, låt produkten sitta på i 3-24 timmar innan du duschar och applicerar nästa lager.

Tuotekoodi

5060850670360

Arviot (7)

tuotteen arvosana 3.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    IidaAnniVahvistettu osto

    Erittäin tasainen lopputulos!

    Tuote pysyi hyvännäköisenä pitkään ja kului pois tasaisesti. Väri oli luonnollinen :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TinskuVahvistettu osto

    Sopii kuivaihoisellekkin

    Ensimmäinen testaus atoopikon kuivaan ihoon ja olin tyytyböinen tasaiseen tulokseen ilman läikkiä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Helmi2022Vahvistettu osto

    Hyvät ominaisuudet

    Ostin tuotteen kesäkuun alussa ja olen tosiaan tyytyväinen. Tuotteella saa luonnollisen ja tasaisen rusketuksen ilman aurinkoa. Iho tulee kauniin ruskeaksi. Vaikka ihoni on kuiva, rusketus ei jää laikukkaaksi.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Emilia94Vahvistettu osto

    Koostumus huonontunut

    Ostin tämän uudistuneen moussen karttavärillisenä. Käytin viime kesänä Fabulous moussea sävyssä medium ja tykkäsin siitä tosi paljon. Se oli helppo levittää ja karttaväri näkyi selkeästi, joten oli helppo seurata mihin on jo levittänyt. Tämä uusi taas... Todella vetistä ja mielestäni hankala annostella erilaisen pumppusysteemin takia. En tiedä onko karttaväri oikeasti tässä näin olematon, enkö ravistanut tarpeeksi vai käytinkö liian vähän, mutta mousse ei jättänyt jälkeensä niin selvää väriä kuin edeltäjänsä. Olen aika vasta-alkaja näiden kanssa, joten olisin toivonut selvästi nähtävää väriä jo levitysvaiheessa. Lopputuloksesta en osaa vielä sanoa, mutta yleensä Vita liberatalla saa tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen, johon uskon uudistuneen moussen koostumuksesta huolimatta.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Henttu

    Ei niin hyvä kuin oletin

    Ostin kintaan kanssa, piti olla merkkivärillinen muttei kyllä levitettäessä huomaa, jos johonkin jää rantu. Monesti seuraavana aamuna on sitten jossakin laikku tms. Ehkä en osaa vain käyttää tuotetta oikein. Ruskettaa kyllä, mutta vaikea saada tasaiseksi.