Sisältöön
Gucci

GUCCI Bloom EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
76,50 €
2 550,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 76,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kukoista itsesi kanssa uudella Gucci Bloom Eau de Toilette -tuoksulla. Kukkainen tuoksu inspiroi itsensä löytämisen matkaa, joka perustuu voimaannuttavaan ajatukseen erilaisuuden kautta tapahtuvasta yhteydestä.

Tuoksu pysyy uskollisena alkuperäiselle Bloom-tuoksulle. Uusin lisäys Bloom-kimppuun on kevyempi ja valoisampi tulkinta Bloom-signatuurista, joka rohkaisee naisia lempeästi kukkimaan aidoimmaksi versioksi itsestään. Tuoksulle on ominaista jasmiinin, tuberosan ja koukkuköynöksen trio, jota on nyt valaistu makeutetulla Neroli-soinnulla.

Aivan kuten tuoksu nimensä mukaisesti avautuu, Gucci Bloom -naiset kukoistavat luonnollisella, ilmeikkäällä ja yksilöllisellä tavalla ilman perinteisiä rajoitteita. Tuoksu on pakattu huurteiseen ja hohtavaan neliön muotoiseen vaaleanpunaiseen lasipulloon tuomaan raikkautta ja elinvoimaa. Gucci Bloom Eau de Toilette naisille juhlistaa Guccin moderniin filosofiaan samaistuvien elinvoimaisuutta ja monimuotoisuutta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616302514274

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LH36Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Aivan ihana tuoksu, mutta iholla muuttuu nopeasti tunkkaiseksi. Itse suihkautan ilmaan ja kävelen läpi, niin tuoksu on sopivan mieto ja tuoksuu vaatteissa pidempään.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KesäQVahvistettu osto

    Upea kesätuoksu

    Aivan ihana naisellinen kesätuoksu, ei liian makea