Sisältöön
DIOR

DIOR Hydra Life Intense Sorbet Creme kasvovoide 50 ml

74,00 €
1 480,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Hydra Life Intense Sorbet Creme on normaalin ja kuivan ihon kosteusvoide.

Kosteuttavassa ja ylellisessä balsamissa yhdistyvät luonnollisuus ja tehokkuus: sisältää hyaluronihappoa ja Diorin puutarhan malva-yhdistelmää. Ainesosista 93 %* on luonnollista alkuperää. Voiteen täyteläinen koostumus asettuu kevyesti iholle ja kosteuttaa 48 tunnin** ajan. Ravitsee ihoa tehokkaasti ja lievittää epämiellyttävää tunnetta pitkäkestoisesti jättämättä iholle rasvaista tai tahmeaa tunnetta.

Intense Sorbet Creme -voide kosteuttaa ihoa koko päivän malva- ja malvahiivauutteen yhdistelmällä, joka tukee*** ihon luonnollista kosteutusrytmiä. Ihanteellisesti kosteutettu ja ravittu iho näyttää täyteläiseltä, sileältä ja pehmeältä, myös pienet punaiset läiskät rauhoittuvat. Ihosta tulee päivä päivältä näkyvästi heleämpi, vahvempi ja luonnollisen kaunis.

Levitä Dior Hydra Life Intense Sorbet Creme -kosteusvoidetta aamuin illoin seerumin jälkeen. Voit käyttää sitä myös kasvonaamiona antamalla voiteen vaikuttaa paikallisesti kuivilla alueilla 5 minuutin ajan. Imeytymisen edistämiseksi hiero voidetta kasvoille.

Tutustu Dior Hydra Life Fresh Sorbet Creme -kosteusvoiteeseen, kun etsit normaalin tai sekaihon voidetta.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 7 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Instrumentaalinen testi 11 koehenkilöllä.
*** Ainesosat testattu in vitro.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Parfums Christian Dior

Tuotekoodi

3348901594677