Sisältöön
Novexpert

Novexpert Omega Protective Rich Cream 40ml

47,90 €
1 197,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Novexpert Omega Protective Rich Cream tuo normaalille ja kuivalle iholle välittömän pehmeyden heti ensimmäisestä levityskerrasta lähtien. Neljän viikon käytön jälkeen sen sisältämät omega-rasvahapot ovat tehneet ihosta täyteläisen ja pehmeän. Voide on täysin poikkeuksellinen yhdistelmä aktiiviainesosia. Uniikki voide tarjoaa välitöntä pehmeyttä ja pitkäkestoista ravitsevuutta iholle - ilman rasvaista tuntua!

Voiteen omegat ovat peräisin harvinaisista ja kallisarvoisista kasviöljyistä (mm. tyrni, granaattiomena ja Inca Inchi). Nämä viisi omegaa ovat hyödyllisiä iholle seuraavalla tavalla: Omegat 6 & 9 ravitsevat intensiivisesti, Omega 3 tuo pitkäkestoista pehmeyttä ja Omegat 5 & 7 uudistavat ihoa. Omega-rasvahappojen lisäksi voiteessa on täysin omanlaisensa suoja, joka on saanut innoituksensa vernix caseosa -nimisestä aineesta, joka suojaa vauvoja niiden syntyessä.

Extra Rich Repair Cream on ainutlaatuinen innovaatio, joka perustuu kasveista saatavaan voihin, joka hoitaa ihoa tehokkaasti. Voiteessa on upea yhdistelmä luonnon sokereita, merilevää (boostaa hyaluronihappoa ja kollageenia) sekä runsas määrä antioksidanttisia vitamiineja. Tämä on täydellinen cocktail suojaamaan ja pehmentämään ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3661467001770