Sisältöön
Biotherm

Biotherm Blue Therapy Revitalize päivävoide 30ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
34,90 €
1 163,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pienikokoinen Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day on vahvistava ja iholle elinvoimaa antava päivävoide kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Se sopii naiselle, joka haluaa kasvoilleen täsmähoitoa, joka vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä ja antaa hehkua. Päivävoide sisältää ainutlaatuista Amber Algae -leväuutetta sekä yhdistelmän vahvistavia ainesosia, kuten Biothermin uudistavan sydänainesosan, luonnollista alkuperää olevan Life Planktonin, probioottifraktion. Näkyvät ikääntymisen merkit hälvenevät ja iho tuntuu vahvemmalta, kosteutetulta, sileämmältä ja kimmoisammalta. Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day sisältää myös kultaisia pigmenttihelmiä, jotka antavat iholle heleyttä ja välitöntä tervettä hehkua. Iho saa päivä päivältä uutta elinvoimaa. Blue Therapy Amber Algae Revitalize on saatavana myös vahvistavana ja ravitsevana yövoiteena. Levitetään aamuisin puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan iholle. Pieni määrä voidetta levitetään kämmeniin ja hierotaan kevyesti iholle.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal

Tuotekoodi

3614273485050

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Tennari99Vahvistettu osto

    Kevyen Tehokas

    Ostin tuotteen 1kk sitten Ainut joka ei ärsytä ( Allergisen ihoa) Tähän mennessä. Olen tyytyväinen ja näyttää myös tehoavan Joka on ihme

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Satu 63Vahvistettu osto

    Helposti imeytyvä

    Olen käyttänyt tätä tuotetta n.vuodenivät,. , kuten muitakin Biothermin tuotteita 8 vuotta. Kaikki on todettu hyviksi ja laadukkaiksi.