Sisältöön
Lumene

Lumene TYYNI Tasapainottava kosteusemulsio 50 ml

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin27kappaletta
23,90 €
478,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lumene TYYNI Tasapainottava kosteusemulsio rasvoittuvalle, sekaiholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle kosteuttaa ihanteellisesti ilman rasvaista tunnetta ja jatkuvassa käytössä saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä ja häivyttää punaisuutta. Tasapainottavaa pohjoista mesiangervoa ja rauhoittavaa pohjoista ruusujuurta*, tehokkaasti kosteuttavaa pohjoista levää ja kiiltoa vähentävää sinkkiä sisältävä kevyt voide levittyy ja imeytyy helposti, jättäen ihon luonnollisen mattapintaiseksi, pehmeäksi ja sileäksi. Sopii hyvin meikin alle. Ei-komedogeeninen**.

Kosteusemulsio on vegaaninen ja sisältää sivuvirroista saatavia ja pohjoisen luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Pakkauksessa on käytetty kierrätettäviä ja kierrätettyjä materiaaleja. Valmistettu Suomessa.

Itsearviointitutkimus***:
96% Vastaajista: iho on pehmeä
96% Vastaajista: iho on sileä
88% Vastaajista: iho on välittömästi kosteutettu
80% Vastaajista: iho tuntuu tasapainoisemmalta

*Patenttihakemus jätetty, mikrobiomia tasapainottava pohjoisen mesiangervon ja ruusujuuren seos
**Kliininen testi, in vivo, n=27, 2021
***Itsearviointi 28 päivän käytön jälkeen, n=26, 2021

Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä seerumin kanssa.

Lumene - Korkealaatuista pohjoista kauneutta paremman tulevaisuuden puolesta.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), C15-19 ALKANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BETAINE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, ZINC GLUCONATE, SODIUM CARRAGEENAN, RHODIOLA ROSEA (ROSEROOT) ROOT EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, SCLEROTIUM GUM, SACCHARIDE ISOMERATE, SILICA, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHOSPHATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, MARIS SAL (SEA SALT), PARFUM (FRAGRANCE). AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

AQUA (WATER), C15-19 ALKANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BETAINE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, ZINC GLUCONATE, SODIUM CARRAGEENAN, RHODIOLA ROSEA (ROSEROOT) ROOT EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, SCLEROTIUM GUM, SACCHARIDE ISOMERATE, SILICA, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHOSPHATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, MARIS SAL (SEA SALT), PARFUM (FRAGRANCE). DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6412600826678

Arviot (27)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MetromanniVahvistettu osto

    Hyvä perusrasva

    Tuoksu mietoa, tekstyyri ei liian greasyä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SannaVahvistettu osto

    Kevyt voide joka kosteuttaa

    Sain tämän tuotteen testattavaksi. Kevyt mutta silti kosteuttava. Sopii minun iholle hyvin päivävoideksi, yöllä tarvitsen rasvaisempi voide koska minulla on erittäin kuiva iho.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AmelaVahvistettu osto

    Ihana tuote

    Olen käyttänyt tätä tuotetta päivittäin, ja voin suositella sitä. Se tuntuu ihanan pehmeältä iholla, kosteuttaa ja kaiken lisäksi tuoksu on ihana!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AvaAdele

    Yllättävän kevyt ja tehokas!

    Nelisen viikkoa tätä käytettyäni uskon, että tulen jatkamaan käyttöä tämänkin purkin jälkeen. Tuote kosteuttaa käsittämättömän hyvin vaikka ihoni onkin rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin taipuva mutta silti niin pintakuiva, että hilseilee. Nyt ei ole hilseilystä tietoakaan ja muutoinkin ihoni on rauhoittunut, ei punoita kokoajan eikä kuki! Tuote on koostumukseltaan yllättävän kevyt tehoonsa nähden ja ihana koivuinen tuoksu on huumaava. Aivan ihana tuote!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HenzuVahvistettu osto

    Loistava tuote!

    On yllättävän vaikea löytää sopiva voide sekaiholleni ja tämä Tyyni oli just se! Koen, että ihoni tuntuu jopa pehmeämmältä käytön jälkeen. Levittyy iholle ja imeytyy tosi hyvin. Eikä iholle jäänyt tahmaista tunnetta, kuten monista muista vastaavista. Isona plussana, mieto ja rauhoittava tuoksu sekä vegaanisuus!