Sisältöön
NUXE

NUXE Merveillance Lift Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

47,50 €
3 166,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Merveillance Lift Eye Cream -silmänympärysvoide kiinteyttää, madaltaa ryppyjä sekä vähentää väsymyksen merkkejä; tummuutta ja turvotusta silmien ympäriltä. Voiteen sisältämä Micro-Algea -leväuute vahvistaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Biomiiminen peptidi vähentää tummuutta ja turvotusta silmien ympärillä. Voiteen koostumus tekee silmänympärysihosta välittömästi raikkaan, sileän ja vähentäen väsymyksen merkkejä. Silmänympärysvoiteessa on kevyt mantelin ja myskin tuoksu. Sen ainesosat ovat 97 % luonnollista alkuperää ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Ranskalaisen Nuxe-kosmetiikkasarjan Merveillance Lift on vegaaninen, anti-ageing-ihonhoitolinja, joka vahvistaa ihoa, silottaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Tuotteet soveltuvat erityisesti noin 35-40 vuodesta eteenpäin. Tuotelinjan tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja samalla aistillisia ja niiden ainesosat ovat 96 % luonnollista alkuperää. Tähtiainesosa on äärimmäisen hoitava micro algae -öljy, joka vahvistaa ihon kimmoisutta, sen anti-ageing-vaikutus vahvistaa ihon sisäistä tukirakennetta. Koostumukset ovat miellyttäviä ja niissä on kevyt kukkaistuoksu.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA/WATER, SQUALANE, GLYCERIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SODIUM POLYACRYLATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM GLUCONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, TOCOPHEROL, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT [N4704/B]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Voidetta voidaan käyttää aamuin illoin. Taputtele voidetta silmänympärysiholle kevyesti painaen.

Tuotekoodi

3264680024757

Arviot (1)

arvosana5/5

  • arvosana5/5

    LissaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Lissa
    Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ihana tuote häivyttää juonteita silmien alta.

Ladataan