Sisältöön
NUXE

NUXE Merveillance Lift Firming Powdery Cream kasvovoide 50 ml

59,90 €
1 198,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Merveillance Lift Firming Powdery Cream on ryppyjä madaltava, ihoa kiinteyttävä ja vahvistava päivävoide normaalille ja sekaiholle. Voiteen sisältämät Micro-Algae -leväuute ja rohtoruusu-uute vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa. Voiteen puuterinen koostumus tekee ihosta välittämästi tasaisen ja puuterisen. Voiteen valkoisten kukkien, freesian ja magnolian, ja puuterisen myskin tuoksu tekee voiteen levittämisestä kasvoille hemmottelevan ylellistä. Voide sisältää 96 % luonnollisia raaka-aineita.

Ranskalaisen Nuxe-kosmetiikkasarjan Merveillance Lift on vegaaninen, anti-ageing-ihonhoitolinja, joka vahvistaa ihoa, silottaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Tuotteet soveltuvat erityisesti noin 35-40 vuodesta eteenpäin. Tuotelinjan tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja samalla aistillisia ja niiden ainesosat ovat 96 % luonnollista alkuperää. Tähtiainesosa on äärimmäisen hoitava micro algae -öljy, joka vahvistaa ihon kimmoisutta, sen anti-ageing-vaikutus vahvistaa ihon sisäistä tukirakennetta. Koostumukset ovat miellyttäviä ja niissä on kevyt kukkaistuoksu.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA/WATER, SQUALANE, GLYCERIN, 2,3-BUTANEDIOL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SODIUM POLYACRYLATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM GLUCONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuisin kasvojen sisäpuolelta ulospäin.

Tuotekoodi

3264680026089

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan