Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

LUONKOS

Luonkos Refresh tuuheuttava kuivashampoo 50 g

tuotteen arvosana 3.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
39,90 €
798,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Samettinen Refresh on hienojakoinen hiuksia sekä päänahkaa hoitava hiuspuuteri, joka antaa hiuksille tukea ja tuuheutta. Se myös poistaa sekä hiusten että päänahan rasvaisuutta. Tuote on hajusteeton, joten se sopii myös tuoksuyliherkille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Betula Alba (Birch) Bark Powder*, Alluvial Mud*, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Hydrated Silica, Sodium Bicarbonate, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Powder*, Betaine Powder*|*Finnish origin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

- Tuuheuttava
- Kaikille hiustyypeille
- Säilöntäaineeton
- Muoviton
- Biohajoava pakkaus
- FI-Natura

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Sirota Refreshiä rasian kanteen tai kämmenelle. Puuteroi hiusten tyvi jakauksittain siveltimen kanssa. Voit myös varovasti sirotella ja hieroa Refreshiä suoraan hiuksiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti, harjaa hiukset ja muotoile haluamallasi tavalla. Saat enemmän pitoa ja tuuheutta lisäämällä shampoon määrää. Muistathan, että Refresh lisätään aina kuiviin hiuksiin.

Strö torrschampo t.ex. i fodralets lock eller på handflatan. Pudra hårfästet bena för bena med en pensel. Du kan också försiktigt stro och massera Refresh direkt i håret. Låt verka i några minuter, borsta och bearbeta håret. Använd Refresh alltid i torrt hår.

Säilytys

Säilytetään kosteudelta suojattuna.

Förvaras torrt.

Tuotekoodi

6430073490080

Arviot (3)

tuotteen arvosana 3.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    KristaVahvistettu osto

    Ei toiminut niin hyvin kuin toivoin.

    Tätä oli kovasti kehuttu, muttei valitettavasti toiminut itselläni kovin hyvin. Jauhe ei ollut hienojakoista, joten siitä jäi paloja hiuksen pinnalle eikä täysin imeytynyt. Plussaa siitä ettei tummaan hiukseen jäänyt kovin paljoa vaaleaa jäämää. Ei auttanut juurikaan rasvaisuuteen tai pidentänyt pesuväliä. Hankala levittää. Toi mukavasti tuuheutta mutta takutti liikaa hiuksia.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AlisaVahvistettu osto

    Luonnonmukainen kuivasampoo

    Hyvä tuote, ei ärsytä hiuspohjaa, ei näy hiuksissa vaaleanrusehtavan värin ansiosta. Miinusta korkeasta hinnasta ja siitä että sain annostella sitä melko runsaasti.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatariinaVahvistettu osto

    Hyvin toimii!

    En halua suihkutella ja hengitellä kemikaaleja kodissani joten tämä luonnontuote jota levitellään puuterihuiskalla on mahtava! Tekee ohuista hiuksista jämäkät ja pesuväli pitenee huomattavasti.