Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

KVD Beauty

KVD Beauty GBOGH Mascara 10 ml

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
28,00 €
2 800,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erittäin tuuheuttava, vegaaninen ripsiväri, joka on pitkäkestoinen eikä leviä tai varise. Sisältää kasvipohjaisia öljyjä ja vahoja.
Sataprosenttisesti vegaaninen ripsiväri, joka sisältää kasvipohjaisia vahoja oliivi- ja auringokukkaöljyistä, jotka tuovat äärimmäistä tuuheutta ripsiin. Pöyheässä harjassa on aaltoilevat kuituharjakset, jotka päällystävät jokaisen ripsen ja tuo tuuheutta. Erittäin intensiivinen musta sävy Trooper Black.

Tuotetiedot
Väri

Trooper Black

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Kendo

Käyttöohjeet

"Swirl Before You Swipe": Kun avaat uuden ripsivärin, pyöräytä harjaa tuubissa pari kertaa, jotta ripsiväri tarttuu jokaiseen harjakseen tehden lopputuloksesta tasaisen.
"Grab and Wiggle": Levitä ripsien tyvestä alkaen, ja tee sahaavaa liikettä ripsien kärkeen asti. For love at first Swipe, Grab lashes at the roots and Wiggle through the tips.
Kerrosta tarvittaessa, kunnes saavutat haluamasi tuuheuden.

Tuotekoodi

0810763037966

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SakasVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ostin jokunen viikko sitten ja positiivisesti yllätyin. Helppo levittää, ei klimppistä, pysyy hyvin. Vähän itselläni karisee päivän mittaan, mutta jatkan käyttöä, koska ei leviä yläluomille niinkuin muut maskarat

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    makeupsVahvistettu osto

    Keskivertoinen ripsiväri

    Vaikka harja on suuri ja muhkea, niin levittäminen ripsiin onnistuu hyvin. Ripsiväri ei kuitenkaan kestä niin hyvin loppuun asti. Eli illalla silmistä on kulunut aika paljon väriä pois. Harmi, koska tuote on aika hintava.