Sisältöön
KVD Beauty

KVD Beauty Lock-It Setting Powder irtopuuteri 19 g

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
42,00 €31,50 €
2 210,53 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kevyt, läpikuultava puuteri, joka viimeistelee ja lukitsee meikin.
Sisältää Micro-Blurring Technology-yhdistettä, joka häivyttää pehmeästi ihohuokosia ja antaa täydellisen ihon pinnan, joka on valmis vaikka valokuvattavaksi.
Lock-It Setting Powder on universaali kiinnityspuuteri, joka sopii kaikille ihosävyille ja lukitsee meikin tehden täydellisen meikkipohjan.

Tuotetiedot
Väri

Translucent

Ainesosat

Mica, Talc, Magnesium Carbonate, Magnesium Myristate, Nylon-12, Zea Mays (Corn) Starch, Jojoba Esters, Benzoic Acid, Lauroyl Lysine, Polymethyl Methacrylate, Sodium Dehydroacetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexyl Palmitate, Tocopherol, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Kendo

Käyttöohjeet

Käytä esim. silmänalusiholle lukitaksesi peitevoiteen vieläkin paremmin koko päivän ajaksi. Käytä pientä setting powder brush-sivellintä ja levitä runsas määrä puuteria Lock-It Concealer Crème -peitevoiteen päälle, joka on kaksi sävyä vaaleampi kuin oma ihosävysi. Odota minuutti, ja pyöräytä pois ylimääräinen puuteri siveltimellä, saadaksesi pehmeän matan lopputuloksen silmänalusille, joka kestää koko päivän ajan.

Käytä koko kasvoilla meikin kiinnitykseen, levitä silloin puuteria isommalla fluffy Lock-It Setting Powder Brush-siveltimellä. Tämä eksklusiivisesti muotoiltu sivellin, levittää puuterin kauniin tasaisesti koko kasvoille.

Tuotekoodi

0811999028414

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JasminVahvistettu osto

    Riittoisa!

    Ihan mieletön puuteri! Näytekoko riitti 2kk ja nyt ostettava normaalikoko ja uskon että kestää vuoden! Piti koko päivän ihon mattaisena en voi muuta kuin suositella!:)

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Viadolorosa

    Tavallinen tuote

    Tämä puuteri ollut nyt käytössäni kesästä,saman sarjan meikkivoiteen kanssa. Purkki ja ensituntuma on hyvä,mutta ei pidä kiiltoa poissa. Vaikutelma tuotteesta käytössä on pliisu,sopisi ehkä kuivaihoisen/pintakuivanihon omaavan käyttöön.