Sisältöön
DIOR

DIOR Jadore Infinissime EdP tuoksu 30 ml

91,00 €
3 033,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

J’adoren kukat vapautuvat uuteen, aistillisen voimakkaaseen Eau De Parfum Infinissime -tuoksuun.
Se on kuin sylillinen kukkia, joka tulvii kartanonruusujen, jasmiinin, ylang-ylangin ja Grassen tuberosan vivahteita. Tuoksua täydentävät täyteläisen santelipuun vivahteet.

Aurinkoisen J'adore Eau de Parfum -sarjan aistillinen sisar on tuttu ja samalla yllättävä: J’adoresta tulee "infinissime," kuten sen ääretön tuoksujälki.
"Grassen tuberosa tuo J’adore Eau de Parfum Infinissimelle ainutlaatuista, aistillista viehätystä. Lisäämällä sen J'adoren koostumukseen loin romanttisen kohtaamisen: ikään kuin J'adore viettelisi kiehtovan tuberosan syleilyynsä, keksimällä sen uudelleen ja antamalla sille valoa. Se luo välittömästi vaikutelman vahvasta ja itsevarmasta naisellisuudesta."
Eau de Parfum Infinissimeä varten François Demachy päästi J'adore-kimpun kukat valloilleen, ja kietoi ne puisilla vivahteilla maustettuun kuumeiseen aistillisuuteen.
Runsas ja sensuelli Centifolia-ruusu kietoutuu jasmiinin ensituoksuun appelsiinin ja raikkaan kielon antaessa tuoksulle monisävyisyyttä.
Pehmeä ja säteilevä ylang-ylang piristää kokonaisuutta kukkaisuudellaan.
Bergamotti ja mehukas veriappelsiini tuovat pirteyttä ja vastustamattoman aromikas tuberosa antaa kontrastia tuoksulle.
Täyteläisestä Santelipuusta J’adore saa pehmeää puun tuoksua.

J'adore-pullon kaula on uudistettu vastaamaan uuden Eau de Parfum Infinissime -tuoksun luonnetta. Yksi toisensa jälkeen ikonisen Masai-kauluksen renkaat löystyvät ja purkautuvat liukuen lasia pitkin aistillisesti kuin koru naisen iholla. Kallisarvoinen koriste herää eloon symboloiden vapautettua naisellisuutta.

Aistillinen ja äärettömän naisellinen rutiini:
1. Levitä iholle J'adore Lait Sublime Body Milk -vartaloemulsiota.
2. Suihkuta J'adore Eau de Parfum Infinissime -tuoksua pulssikohtiin.
3. Tehosta vaikutusta J'adore Dry Body Oil -kuivaöljyllä. J'adore-pullon kaula on uudistettu vastaamaan uuden Eau de Parfum Infinissime -tuoksun luonnetta. Yksi toisensa jälkeen ikonisen Masai-kauluksen renkaat löystyvät ja purkautuvat liukuen lasia pitkin aistillisesti kuin koru naisen iholla. Kallisarvoinen koriste herää eloon symboloiden vapautettua naisellisuutta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901590198

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan