Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

M2BEAUTE

M2 Beauté Hair Activating Serum hiusseerumi 120 ml

125,00 €
1 041,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

M2 BEAUTÉ HAIR ACTIVATING SERUM on hiusten kasvua aktivoiva sekä hiusten lähtöä vähentävä seerumi, jonka vaikutukset ovat nähtävissä 6–8 viikkoa käytön aloittamisesta. Tutkimustulokset osoittavat, että säännöllisesti käytettynä hiusseerumi aktivoi hiusten kasvua 30 % ja vähentää hiusten lähtöä 18 %. Hiusseerumi tuo hiusjuurille hiusten kasvulle tärkeitä ravintoaineita ja edistää siten hiusten kasvua ja tekee kasvavista hiuksista aiempaa vahvemmat ja joustavammat. Lisäksi hiusseerumi parantaa hiuspohjan kuntoa, ylläpitää hiuspohjan oikeaa pH-tasapainoa, vähentää talineritystä ja ehkäisee hilseen muodostusta. Hiusseerumi sopii sekä miehille että naisille ja sitä voidaan suositella kaikille hiuslaaduille ja hiustyypeille. Hiusseerumia voidaan käyttää joko koko hiuspohjaan tai paikallisesti alueille, joista hiuksia lähtee. Hiusseerumi ei sisällä hormoneja tai niiden johdannaisia, parabeeneja ja silikoneja eikä sitä ole testattu eläinkokein. Nestemäinen, öljytön hiusseerumi on pakattu helppokäyttöiseen suihkepulloon.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHYL SULFONE, PANTHENYL ETHYL ETHER, PANTHENOL, INOSITOL, CAFFEINE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SODIUM PCA, LACTIS PROTEINUM (MILK PROTEIN), HYDROXYACETOPHENONE, SORBITAN OLEATE DECYLGLUCOSIDE CROSSPOLYMER, ARGININE, SODIUM LACTATE, GLYCERIN, SODIUM CITRATE, LACTOSE, ACETYL METHIONINE, ACETYL CYSTEINE, ASPARTIC ACID, MENTHOL, PCA, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, SODIUM CHLORIDE, BIOTINYL TRIPEPTIDE-1, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, CITRAL, THREONINE, PROLINE, ISOLEUCINE, LIMONENE, PHENYLALANINE, HISTIDINE

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi HAIR ACTIVATING SERUMIA suositellaan käytettäväksi seuraavasti: Pese hiukset tai harjaa ne huolella poistaaksesi hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotteiden jäämät ja lika. Näin hiusseerumin vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään hiusjuuriin. Kampaa hiukset jakaukselle ja suihkuta hiusseerumia jakaukseen. Hiero hiusseerumi sormin hiuspohjaan. Anna hiusseerumin imeytyä hetken ajan hiuspohjaan ennen muotoilutuotteiden käyttöä. Toista, kunnes koko hiuspohja tai halutut hiuspohjan alueet on käsitelty. Koko hiuspohjan käsittelyyn riittää 9 suihkausta hiusseerumia. Parhaat tulokset saadaan, kun hiusseerumia käytetään päivittäin. Yksi pullo hiusseerumia riittää päivittäisessä käytössä noin kaksi kuukautta.

Tuotekoodi

4260180218800

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita