Sisältöön
M2BEAUTE

M2 Beauté Eyelash Activating Serum ripsiseerumi 4 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin19kappaletta
133,00 €99,75 €
33 250,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

M2 Beauté Eyelash Activating Serum on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä ripset kasvavat jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Seerumin koostumuksessa yhdistyvät ripsiä hoitavat aineosat tehokkaaseen vaikuttavien aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä aineosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria ja edistävät siten todistetusti ripsien kasvua. Ripsiseerumi sopii piilolinssien käyttäjille ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä ripsipidennysten kanssa.

6-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripset ovat kasvaneet huomattavasti, jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Ripsien kasvaessa pidemmiksi myös niiden väri tummenee.

Eyelash Activating Serum -ripsiseerumi on hajusteeton ja vegaaninen.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Saksa

Käyttöohjeet

Pieni määrä Eyelash Activating Serum -ripsiseerumia levitetään iltaisin yläripsien juureen puhdistetulle, kuivalle ja rasvattomalle iholle. Pakkauksen ohut eyeliner-sivellin mahdollistaa seerumin levittämisen lähelle yläripsien juuria. Pyyhi ylimääräinen seerumi siveltimestä ja levitä ripsiseerumia ohuesti yläripsien ripsirajaan. Seerumin annetaan imeytyä hetken ajan ihoon, ennen muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä. Ripsiseerumi aktivoi verenkiertoa ripsijuuressa ja voi siksi aiheuttaa lievää kihelmöinnin tunnetta käytön yhteydessä.

Tuotekoodi

4260180218916

Arviot (19)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MiisaVahvistettu osto

    Toimii!

    Käyttänyt noin 5kk ja ripset ovat huomattavasti pidemmät ja vahvemmat kuin aiemmin. Tummuutta ei ole juurikaan tullut mutta ripsivärin kanssa eron huomaa ystävätkin! Vahva suositus!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TyytyväinenVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Ostin tuotteen kesällä, nyt kahden kuukauden jälkeen ripset ovat kasvaneet, tummuneet ja tuuhentuneet. Riittoisa, käytän iltaisin. Ei ole ärsyttäneet yhtään. Ihanaa sain takaisin ripset, eikä juurikaan tarvitse ripsiväriä, koska näyttää hyvältä. Tosi on.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Linda KotkasVahvistettu osto

    Paras tähän asti

    Pidemmät, tummemmat ja tuuheammat ripset n 8 viikon jälkeen. Silmäpussitkin pieneni. Aluksi kirveli hiukan. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KBouluii63Vahvistettu osto

    Osittain pitää paikkansa

    Ostin tuotteen kun sen ominaisuudet tuntuivat olevan juuri sitä mitä hain. Ripsien pituuteen ei ole vielä vaikuttanut, tummuuteen kyllä!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarleenaVahvistettu osto

    Seerumi toimii !

    Sytostaattihoidon aikana hiukset’, ripset ja kulmakarvat lähti kokonaan pois. Aloitin M2 seerumin käytön 3kk hoidon jälkeen ja ripset kasvoivat kyllä tasaisesti. Nyt puoli vuotta aloituksesta ja ripsen ovat huomattavan paljon pidemmät ja ehkä myös tuuheammat kuin aiemmin. Erittäin riittoisa tuote ! Tuote on mielestäni helppo levittää . Ostan varmasti uudelleen . Varmasti ostan uuden tuotteen.