Sisältöön
NIVEA

NIVEA 40ml Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Day Fluid sk 50 -päivävoide

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin9kappaletta
26,90 €
672,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Day Fluid SK0 -päivävoide suojaa jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä tummenemiselta ja ehkäisee niiden uudelleensyntymistä. Se ehkäisee myös ihon valovanhenemista samalla kun se kosteuttaa ihoa. Kasvovoide yhdistää innovatiivisen LUMINOUS630:n, suojakertoimen SPF50, soluja aktivoivan hyaluronihapon* ja E-vitamiinin. Uudistettu koostumus sisältää nyt tuplasti E-vitamiinia edelliseen koostumukseen verrattuna. Voide tekee ihosta sileän, kauniin säteilevän ja mattapintaisen. Sopii hyvin meikin alle. Hellävarainen iholle, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Parhaan suojan saamiseksi lisää tuotetta kerran päivässä ja parhaan tuloksen saamiseksi käytä yhdessä LUMINOUS630® Anti Dark-Spot - seerumin ja LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Night Cream -yövoiteen kanssa. Käytä LUMINOUS630®-tuotteita enintään 4 kertaa päivässä. Iho on tärkeää puhdistaa päivittäin aurinkotuotteista ja päivän aikana kertyneistä epäpuhtauksista, kuten ilmansaasteista, jotka rasittavat ihoa. Valitse ihotyyppisi mukaan NIVEA -puhdistustuote hellävaraiseen puhdistukseen. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide.

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotteilla on todistettu tehokkuus pigmenttiläiskiä vastaan. Kolme yleisintä syytä, jotka aiheuttavat tummia läiskiä ovat auringolle altistuminen, ikääntyminen ja hormonaaliset muutokset, kuten raskaus tai vaihdevuodet. Kaikki nämä kolme tekijää voivat aiheuttaa melaniinintuotannon epätasapainoa, joka johtaa tummiin läiskiin ja epätasaiseen ihonsävyyn kasvoilla. NIVEAn tutkijat tekivät 10 vuotta huolellista tutkimustyötä ja kävivät läpi yli 50.000 ainesosaa, löytääkseen erittäin tehokkaan LUMINOUS 630:n, joka vaikuttaa solutasolla.

LUMINOUS630 VAIKUTTAA SOLUTASOLLA KAHDELLA TAVALLA:
1.Vaikuttaa olemassa oleviin pigmenttiläiskiin vaalentaen niiden väriä sekä pienentäen läiskien kokoa
2.Tasapainottaa uuden pigmentin tuontantoa ja ehkäisee säännöllisellä käytöllä uusien läiskien syntymistä

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Alcohol Denat., Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Silica, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Methylpropanediol, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Carbomer, Sodium Sulfate, Trisodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä aamuisin puhdistetuille kasvoille. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä yhdessä muiden NIVEA Cellular Luminous630 -tuotteiden kanssa. Käytä NIVEA Luminous630 -tuotteita enintään 4 kertaa päivässä.

Applicera varje morgon på rengjort ansikte. För besta resultat använd i kombination med andra LUMINOUS630 produkter. Applicera produkter med LUMINOUS630® max 4 gånger per dag. Undvik kontakt med ögonen.

Tuotekoodi

4005900786968

Arviot (9)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    mummi70Vahvistettu osto

    Hyvät ominaisuudet.

    Olen käyttänyt seerumia ja päivävoidetta n. kuukauden ajan. Kumpikin tuote imeytyvät hyvin. Ihoni tuntuu kimmoisalta ja kasvojen väri on tasaisempi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tyytyväinen84Vahvistettu osto

    Paras

    Ostin tuotteen maaliskuussa ja tämä on kyllä paras kaikista kokeilemistani tuotteista! Vuosien varrella olen kokeillut reilun satasen hintaluokkaan kuuluvia muiden merkkien tuotteita, joilla pigmenttiläiskien pitäisi vaalentua ja estää uusia tulemasta, mutta millään niistä en ole saanut samoja tuloksia, kuin tällä Nivean tuotteella. Pigmenttiviikset, joita ole stressannut vuosia, ovat vihdoin hävinneet kokonaan ja ihosta on tullut muutenkin paljon tasaisemman sävyinen, eikä uusia pigmenttimuutoksia ole tullut, joten suojakerroinkin toimii, kuten pitää. Minulla on hieman akneen taipuvainen iho ja tämä on sopinut iholleni täydellisesti. Enää ei tarvitse kokeilla muita tuotteita, koska tämä uusi luottotuote löytyi. Suosittelen lämpimästi!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PirjoVahvistettu osto

    Mahtava tuote

    Maksaläiskät vaalentuneet, iho näyttää tasaisemmalta, huomaan sen kun ehostaa kasvoja.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KirokyFraco

    Skin Friendly

    Goes well with luminous360 darkspot night cream. Saw result in 2 weeks use. Happy with my purchase.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Maija68Vahvistettu osto

    Mukavan tuntuinen,kevyt

    Olen ollut tyytyväinen.Huono rasvojen käyttäjä normisti mutta tässä mukavan kevyt koostumus