Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Le Savon saippua 110 g

111,00 €
1 009,09 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusi Dior Prestige -saippua on ruusukasvosaippua viimeistelee meikinpoiston ja syväpuhdistaa ihon. Dior Prestige -saippua sisältää neljäsosan hoitavia ainesosia.
Kolmen kuukauden kypsymisprosessin tuloksena on runsas ja täyteläinen vaahto, joka levittyy iholle äärimmäisen miellyttävästi aloittaen aisteja hemmottelevan rituaalin.
Iho näyttää ja tuntuu luonnollisen pehmeältä ja säteilevän raikkaalta. Dior Prestige Bar -saippua kirkastaa ihon hellävaraisesti. Ihosta tulee sileämpi ja se tuntuu luonnolliselta joka päivä.

Käytä Dior Prestige-saippuaa aamuin illoin Dior Prestige -puhdistusvoiteen jälkeen. Miellyttävä, kimmoisa ja sileä iho on säteilevän pehmeä ja raikas. Palasaippua muuttuu vaahdoksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Dior Prestige -ihonhoitotuotteiden taustalla on Rose de Granville -ruusun poikkeuksellinen elinvoima. Tämä Granvillen kallioilta Normandiasta löydetyn villiruusun pohjalta jalostettu ruusu on valittu ainesosaksi sen poikkeuksellisen elinvoiman vuoksi.

Dior kasvattaa Rose de Granville -ruusuja Ranskassa ulkona luomuviljelyn periaatteiden mukaisesti. 15 vuoden tutkimustyön tuloksena Dior Science on onnistunut erottamaan ruusun terälehtien ytimessä olevat arvokkaat molekyylit, joihin sen elinvoima kiteytyy.

Tuotetiedot
Koko

0.11

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901582605

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita