Sisältöön
AXE

Axe Suihkusaippua antaa raikkaan tunteen koko päiväksi Dark Temptation 12 tunnin vastustamaton tuoksu 250 ml

4,00 €
16,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uusittu miesten Axe Dark Temptation -suihkusaippua on tullut jäädäkseen. Axe Dark Temptation on miesten geelimäinen koko kehon suihkusaippua, joka pesee pois pahat hajut ja saa sinut tuoksumaan hyvältä pitkään – jopa 12 tuntia.

Tunne Axe Dark Temptationin hienovarainen suklaan, meripihkan ja punaisten pippurien tuoksu, joka tekee tästä suihkugeelistä vastustamattoman. Aloita aamusi ottamalla virkistävä suihku ja käytä peseytyessä Axe Dark Temptation suihkusaippuaa. Saat ihoillesi raikkautta, joka kesää koko päivän. Pahat hajut ja hiki pysyvtä poissa ja sinä tunnet olevasi suihkunraikas koko päivän.

Nyt on aika viedä ihonhoito kokonaan uudelle tasolle. Axe Dark Temptation Shower Gel pitää minkä lupaa: vastustamaton tuoksu ihollasi kestää, kestää ja kestää.

Axe Dark Temptation -suihkusaippua on dermatologisesti testattu. Se sisältää 100 % kasviperäisiä kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät ihostasi miellyttävän pehmeän. Oli päivä tai yö, tapahtuipa mitä tahansa, tulipa vastaan millaisia käänteitä hyvänsä, sinä olet tilanteen herra. Axe Dark Temptation tekee olostasi varman.

Innovatiiviset miesten tuotteemme on luotu joka tilanteeseen: deodorantit, antiperspirantit, suihkugeelit, hajuvedet, hiustenmuotoilutuotteet – valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Mikset kokeilisi Axe Blackia, Anarchya tai Apolloa tai muita Axe-tuotteita!

Joko tunnet nämä Axe-tuotteet:
• Axe Black: hienostunut ja hienovarainen tuoksu, jossa yhdistyvät bergamotin ja setripuun sävyt.
• Axe Anarchy: rikas, mausteinen tuoksu, jossa yhdistyvät tuoreet ja hedelmäiset tuoksut, santelipuu ja valkoinen meripihka.
• Axe Apollo: klassisen maskuliininen, hienostunut tuoksu, jossa on votovoimaa. Vihreiden hedelmien, santelipuun ja tuoreen salvian raikkaat sävyt pitävät sinut vahvassa otteessaan.

Axen tavoitteena on, että kaikki sen pakkaukset ovat kierrätettäviä tai sisältävät kierrätysmateriaaleja vuoteen 2025 mennessä. Axe Dark Temptation -suihkugeeli toimitetaan jo 100-prosenttisesti kierrätetyssä ja kierrätettävässä pullossa.*

*Lukuun ottamatta korkkia.

Tuotetiedot
Koko

250 ML

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycerin, Disodium EDTA, PPG-6, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Tuotekoodi

8710447276570

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan