Sisältöön
lavera

lavera Voide Deo NATURAL & STRONG 50ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
11,90 €
238,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

48h+ -deodorantti varustettuna luonnonvoimalla – luotettava suoja myös urheillessa.
Tehokas koostumus, joka sisältää luomu ginsengiä ja luonnollisia mineraaleja, estää hajuja aiheuttavien bakteerien kasvun ja ehkäisee hienhajun syntyä. Yli 48 tunnin raikkaus ja luotettava suoja ilman alumiinisuoloja. Ja mikä parasta: alkoholiton luomulaatuista sheavoita sisältävä koostumus ei aiheuta polttelua karvojen ajelun jälkeen, vaan rauhoittaa ja ravitsee kainaloiden ärtynyttä ihoa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Glycine Soja (Soybean) Oil*, Sodium Bicarbonate, Zinc Oxide, Hydrogenated Vegetable Oil, Zea Mays (Corn) Starch, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Fragrance (Parfum)**, Silica, Panax Ginseng Root Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Kaolin, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Calcium Lactate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sea Salt (Maris Sal), Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citral**, Eugenol**, Coumarin**

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

.

Appliceras i rena och torra armhålor.

Tuotekoodi

4021457639137

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Jen21Vahvistettu osto

    Mietotuoksuinen, tehokas deodoranttivoide

    Voide oli erikoisen tuntuinen sormissa, ja levittäminen oli hieman sotkuista. Hikoilen hyvin herkästi mutta tämä tuote ei kuitenkaan pettänyt koko päivän aikana. Tuoksu oli mieto ja sen vuoksi miellyttävämpi käyttää.