Sisältöön
lavera

lavera Deo Roll-On Natural & Strong 50ml

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
9,90 €
198,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luonnonvoimaa tarjoava 48h+ deodorantti – luotettava suoja myös urheillessa. Tehokas koostumus, joka sisältää luomu ginsengiä ja luonnollisia mineraaleja, estää hajuja aiheuttavien bakteerien kasvun ja ehkäisee hienhajun syntyä. Raikas, luotettava suoja yli 48 tunnin ajan - ilman alumiinisuoloja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Alcohol* denat., Triethyl Citrate, Zinc PCA, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate Citrate, Levulinic Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Panax Ginseng Root Extract*, Verbena Officinalis Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Decyl Cocoate, Coco-Caprylate/Caprate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Polyglyceryl-2 Caprate, Calcium Lactate, Sea Salt (Maris Sal), Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citral**, Eugenol**, Coumarin**

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

.

Applicera i rena och torra armhålor.

Tuotekoodi

4021457638918

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnskuVahvistettu osto

    Tehokas luonnonkosmetiikkadeo

    Minulla on ollut vaikeuksia löytää oikeasti tehokas dödö luonnonkosmetiikan puolelta. Nyt se löytyi! Tuoksu on ihan kiva myös. Ihana löytö!

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Annie

    Toimimaton dödö

    Tätä halusin kokeilla vahvan lupauksen takia sekä ajattelin, että muovipakkaus olisi treenikassiin kätevämpi kuin pahviset. Tämä dödö ei toimi itselläni yhtään. Illalla laittaessa hiki alkaa haista jo aamusta ja viimeistään aamupäivällä, jos laittaa aamulla. Tämä johtunee oman ihon ph:sta ja bakteerikannasta. Olen käyttänyt muita "ekodödöjä" aikaisemmin menestyksellä ja ne ovat toimineet hyvin, joten pysyn niissä. Kokeilemalla nämä asiat selviävät, ja tämä voi toimia jollain muulla hyvin.