Sisältöön
Estée Lauder

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex II Seerumi 7 ml

24,00 €
3 428,57 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Koe vallankumouksellisen seerumimme seuraava sukupolvi – Advanced Night Repair on nyt monipuolisempi kuin koskaan aikaisemmin. Yhdessä Chronolux™ Power Signal -teknologian avulla, tämä nopeasti imeytyvä seerumi vaikuttaa syvällä ihossasi, vähentäen ikääntymisen merkkejä, jotka syntyvät nykyajan ympäristön haittatekijöistä. Iho näyttää tasaisemmalta, nuoremmalta ja hehkuvammalta.

MEIDÄN #1 SEERUMIMME KAIKILLETämä on seerumi, jota jokaisen iho haluaa ja tarvitsee. Advanced Night Repair valjastaa yön korjaavan voiman ja auttaa näin ihoasi uudistumaan tehokkaasti. Se tekee töitä ympäri vuorokauden, yöllä ja päivällä, auttaakseen ihoasi maksimoimaan sen luonnollisen suoja- ja korjausrytmin.

JOKA YÖNukkuessasi seerumi auttaa käynnistämään ihosi luonnollisen uusiutumisprosessin. Nopeasti! Korkea määrä hyaluronihappoa on kuin magneetti, joka tuo tehokasta kosteutusta kasvoillesi jopa 72 tunnin ajan. Ainutlaatuinen Chronolux™ Power Signal -teknologiamme tehostaa ihosi omaa, luonnollista korjausprosessia ja tukee samanaikaisesti uusien terveiden solujen tuotantoa sekä luonnollista kollageeni-tuotantoasi.

JOKA PÄIVÄKoko päivän ajan, se auttaa ihoasi suojautumaan ympäristön haittatekijöiden – kuten saasteiden, otsonin, sinisenvalon, infrapunan ja mikropölyn – hyökkäyksiltä. Suojaudu ympäristön vapaita radikaaleja vastaan - Advanced Night Repair Seerumi antaa sinulle 8 tunnin antioksidanttisuojan ja auttaa pitämään ihosi nuorekkaana pidempään.

Käyttö: Levitä Advanced Night Repair Seerumia puhtaalle iholle ennen kosteusvoidettasi, aamuin ja illoin. Käytä tarvittava määrä seerumia kasvoille ja kaulan alueelle.

TUOTETIETOJA
Öljytön
Uusi kierrätettävä lasipullo
Dermatologisesti testattu
Ophthalmologisesti testattu
Ei tuki ihohuokosia

Tuotetiedot
Koko

7ML

Alkuperämaa

Belgia

Tuotekoodi

0887167534803

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita