Sisältöön
Rahua

Rahua hoitava suihkugeeli 280 ml

45,00 €
163,64 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Yksinkertainen tapa tehdä päivittäisestä rituaalista ylellinen kokemus.

Rahua® Shower Gel ravitsee ihoa ja herättelee aistit hellävaraisella vaahdolla, joka sisältää rauhoittavaa laventelia, virkistävää eukalyptusta, makeaa vaniljaa ja metsäistä Palo Santoa.

Sademetsässä kasvavat Sacha Inchi ja Rahua öljyt, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja ja omega-3- ja 9 rasvahappoja sekä orgaaninen vanilja, joka puolestaan on täynnä ikääntymistä hidastavia polyfenoleja, jättävät ihon puhtaaksi, kosteutetuksi, joustavaksi ja hehkeäksi.

-Puhdistaa luonnonmukaisesti
-Vegaaniset polyfenolit hidastavat ikääntymisen merkkejä
-Sademetsässä kasvavat antioksidantit ja omega-rasvahapot auttavat vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita
-Ravitsee ja ylläpitää kosteustasapainoa

ORGAANINEN QUINOA: Muinaiset Inkat tunsivat tämän nimellä ”kaikkien jyvien äiti”. Tämä gluteiiniton superruoka ravitsee hiuksia ja edistää niiden tervehtymistä sekä sitoo kosteutta.
RAHUA (UNGURAHUA): Amazonin naiset ovat jo ikiaikoja olleet riippuvaisia tämän puun pähkinäöljystä, joka on ravinnut ja vahvistanut heidän hiuksiaan. Runsaasti omega-9 rasvahappoja sisältävä öljy vahvistaa hauraita hiuksia ja vahingoittuneita hiusten latvoja sekä pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa. Sen super-pienet molekyylit vievät väripigmentit syvälle hiukseen pidentäen värin kestoa. Me käytämme Symbiotic®* Rahuaa.
ORGAANINEN HIBISCUS -KIINANRUUSU: Tämä dramaattinen kukka sisältää antosyaniini (flavonoidi) antioksidantteja, jotka auttavat vähentämään UV-säteiden aiheuttamia vaurioita, suojaavat hiusten väriä, antavat kiiltoa, vahvistavat hiuksia ja parantavat hiusten käsittelyä ja joustavuutta.
PALO SANTO: Tunnettu myös nimellä “holy wood” – ”pyhä puu”. Se on ollut jo Inkojen ajalta Amazonin shamaanien ylistämä puu sen mieltä puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Tämä tunnusomainen esanssi on myös Rahuan® nimikkotuoksu. Se on hienostunut ja maanläheinen tuoksu, joka tarjoaa rauhoittavan aromaterapeuttisen kokemuksen.
ORGAANINEN VANILJA: Alunperin muinaisesta Mesoamerikasta tuleva orkidea hedelmä tuottaa ainutlaatuisen lämpimän ja makean tuoksun lisäksi runsaasti polyfenoleja, jotka hidastavat hiusten vanhenemista.
LAVENTELI: Jo muinaisista ajoista lähtien ylistetyn kukan (meidän kasvaa Ranskassa) yrttinen tuoksu rauhoittaa mieltä ja aisteja.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0859528006274