Sisältöön
Rahua

Rahua Body Oil hoitoöljy vartalolle 60 ml

78,00 €
1 300,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huolellisesti Amazonin sademetsässä viljellyt öljyt tekevät tästä hienostuneesta suihkeesta yllättävän tehokkaan.

Kevyt, nopeasti imeytyvä ja syvävaikutteisesti kosteuttava öljy sisältää runsaasti omega-3 ja-9 rasvahappoja, antioksidantteja, karotenoideja sekä C- ja E-vitamiineja, jotka hoitavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa. Erittäin tehokas ja kevyesti tuoksuva öljy jättää ihon hehkeän ja terveen oloiseksi.

- Syvävaikutteisesti kosteuttava
- Korjaa ihovaurioita ja kuivaa ihoa
- Lisää ihon elastisuutta
- Hehkeyttää ihoa

RAHUA (UNGURAHUA): Amazonin naiset ovat jo ikiaikoja olleet riippuvaisia tämän puun pähkinäöljystä, joka on ravinnut ja vahvistanut heidän hiuksiaan. Runsaasti omega-9 rasvahappoja sisältävä öljy vahvistaa hauraita hiuksia ja vahingoittuneita hiusten latvoja sekä pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa. Sen super-pienet molekyylit vievät väripigmentit syvälle hiukseen pidentäen värin kestoa. Me käytämme Symbiotic®* Rahuaa.

MORETE (BURITI): Runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, tokoferoleja ja karotenoideja – etenkin beetakaroteenia – sisältävä, Amazonin hedelmistä saatava, öljy tasapainottaa päänahkaa ja suojaa hiuksia vahingollisilta UVA-säteiltä. Me käytämme Symbiotic®* moretea.
PALO SANTO: Tunnettu myös nimellä “holy wood” – ”pyhä puu”. Se on ollut jo Inkojen ajalta Amazonin shamaanien ylistämä puu sen mieltä puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Tämä tunnusomainen esanssi on myös Rahuan® nimikkotuoksu. Se on hienostunut ja maanläheinen tuoksu, joka tarjoaa rauhoittavan aromaterapeuttisen kokemuksen.
ORGAANINEN VANILJA: Alunperin muinaisesta Mesoamerikasta tuleva orkidea hedelmä tuottaa ainutlaatuisen lämpimän ja makean tuoksun lisäksi runsaasti polyfenoleja, jotka hidastavat hiusten vanhenemista.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0859528006298