Sisältöön
Rahua

Rahua Body Oil hoitoöljy vartalolle 60 ml

78,90 €
1 315,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huolellisesti Amazonin sademetsässä viljellyt öljyt tekevät tästä hienostuneesta suihkeesta yllättävän tehokkaan.

Kevyt, nopeasti imeytyvä ja syvävaikutteisesti kosteuttava öljy sisältää runsaasti omega-3 ja-9 rasvahappoja, antioksidantteja, karotenoideja sekä C- ja E-vitamiineja, jotka hoitavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa. Erittäin tehokas ja kevyesti tuoksuva öljy jättää ihon hehkeän ja terveen oloiseksi.

- Syvävaikutteisesti kosteuttava
- Korjaa ihovaurioita ja kuivaa ihoa
- Lisää ihon elastisuutta
- Hehkeyttää ihoa

RAHUA (UNGURAHUA): Amazonin naiset ovat jo ikiaikoja olleet riippuvaisia tämän puun pähkinäöljystä, joka on ravinnut ja vahvistanut heidän hiuksiaan. Runsaasti omega-9 rasvahappoja sisältävä öljy vahvistaa hauraita hiuksia ja vahingoittuneita hiusten latvoja sekä pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa. Sen super-pienet molekyylit vievät väripigmentit syvälle hiukseen pidentäen värin kestoa. Me käytämme Symbiotic®* Rahuaa.

MORETE (BURITI): Runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, tokoferoleja ja karotenoideja – etenkin beetakaroteenia – sisältävä, Amazonin hedelmistä saatava, öljy tasapainottaa päänahkaa ja suojaa hiuksia vahingollisilta UVA-säteiltä. Me käytämme Symbiotic®* moretea.
PALO SANTO: Tunnettu myös nimellä “holy wood” – ”pyhä puu”. Se on ollut jo Inkojen ajalta Amazonin shamaanien ylistämä puu sen mieltä puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Tämä tunnusomainen esanssi on myös Rahuan® nimikkotuoksu. Se on hienostunut ja maanläheinen tuoksu, joka tarjoaa rauhoittavan aromaterapeuttisen kokemuksen.
ORGAANINEN VANILJA: Alunperin muinaisesta Mesoamerikasta tuleva orkidea hedelmä tuottaa ainutlaatuisen lämpimän ja makean tuoksun lisäksi runsaasti polyfenoleja, jotka hidastavat hiusten vanhenemista.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0859528006298

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita