Sisältöön
Rahua

Rahua Hydration Shampoo Refill täyttöpakkaus 280 ml

44,90 €
160,36 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suunniteltu kaikkein kuivimpien hiusten hoitoon.
Shampoon täyteläinen ja kermainen koostumus sisältää meidän Amazonin öljyistä ja luonnollisista proteiineja sitovista sokereista koostunutta kasviyhdistettä, joka mahdollistaa jokaisen hiuksen syväkosteutuksen.

Tämä innovatiivinen koostumus kosteuttaa ja tasapainottaa päänahkaa, tekee hiuksista vahvat, pehmeät ja kiiltävät sekä terveen näköiset. Trooppinen passion hedelmän ja mangon tuoksu.

- Antaa maksimaalisen kosteutuksen
- Pehmittää hiuksia
- Estää kihartumisen
- Lisää kiiltoa

MORETE (BURITI) ÖLJY: Runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, tokoferoleja ja karotenoideja – etenkin beetakaroteenia – sisältävä, Amazonin hedelmistä saatava, öljy tasapainottaa päänahkaa ja suojaa hiuksia vahingollisilta UVA-säteiltä. Me käytämme Symbiotic®* moretea
RAHUA (UNGURAHUA): Amazonin naiset ovat jo ikiaikoja olleet riippuvaisia tämän puun pähkinäöljystä, joka on ravinnut ja vahvistanut heidän hiuksiaan. Runsaasti omega-9 rasvahappoja sisältävä öljy vahvistaa hauraita hiuksia ja vahingoittuneita hiusten latvoja sekä pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa. Sen super-pienet molekyylit vievät väripigmentit syvälle hiukseen pidentäen värin kestoa. Me käytämme Symbiotic®* Rahuaa.
SACHA INCHI: Amazonilla jo pitkään ravintona käytetyt siemenet sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja ja antioksidantteja kuten A- ja E-vitamiinit. Sacha Inchi sitoo hiuksiin kosteutta ja hoitaa ja rauhoittaa päänahkaa. Me käytämme Symbiotic®* sacha inchia.
ORGAANISET MANGO-SOKERIT: Tämä mehukas trooppinen hedelmä tarjoaa hienostuneen, vastustamattoman eksoottisen tuoksun lisäksi sokereita, jotka sitovat proteiini öljyjä hiuksiin maksimoiden niiden kosteuspitoisuuden.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0810039250075

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita