Sisältöön
MÁDARA

Madara Kirkastava C-Vitamiinivoide 50ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
53,90 €
1 078,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

C-vitamiini on voimakas antioksidantti, jota käytetään dermatologisesti ihonsävyn kirkastamiseen sekä hyperpigmentaation että kollageenin vähenemisen ehkäisemiseen. Aktiivista ja stabilisoitua C-vitamiinia (Asorbic Acid Glucoside) sisältävä heleyttävä kosteusvoide elvyttää välittömästi ihonsävyn, sekä pehmittää että silottaa ihon tekstuuria saaden sen näyttämään sileältä, raikkaalta ja nuorekkaan hehkeältä. Käytä näin: Levitä puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle. Käytä päivittäin tai heleyttävänä hoitojaksona 2-3 kertaa vuodessa. Vältä suoraa auringossa oloa heti käytön jälkeen. Käytä aurinkosuojaa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

INGREDIENTS/INCI: Aqua/Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ascorbyl Glucoside, Isoamyl Laurate, Betaine, Dicaprylyl Carbonate, Sodium PCA, Aroma/Fragrance, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract*, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Ascophyllum Nodosum (Brown Algae) Extract, Citric Acid, CI 77492 (Iron Oxides)***, Limonene**, Citronellol**, Linalool**, Geraniol**, Citral** *Ingredients from Organic Farming **From natural essential oils ***Pure mineral pigments 99% Natural origin of total 8% Organic of total COSMOS NATURAL certified by ECOCERT Greenlife according to COSMOS Standard available at http://COSMOS.ecocert.com

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

4752223007125

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PaulaVahvistettu osto

    Miellyttävän tuoksuinen kasvovoide

    Ostin voiteen pari kuukautta sitten ja on ollut päivittäisessä käytössä. Voiteessa on mukava koostumus, ei jätä ihoa rasvaiseksi vaan imeytyy hyvin. Tuoksu on miellyttävä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    aekjVahvistettu osto

    Ihana voide

    Voide imeytyy erinomaisesti ja tasapainottaa kuivuuteen taipuvaa ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Menikö hyvin

    Jättää kivan pinnan

    Voide yhdessä c-vitamiinikonsentraatin kanssa jättää ihon napakaksi ja pehmeäksi, mutta ei toimi meikkivoiteeni alla vaan rullautuu. Tämä ilmiö on ollut muissakin Madaran voiteissa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SaraElisaVahvistettu osto

    Eloa kasvoille!

    Yötä vasten laittaessa aamulla iho oli ihanan kirkas ja heleä! Tuoksu hieman sitruksinen. Toimii myös meikin alle älyttömän hyvin pintakuivalle sekaiholleni. Ainut miinus suolainen hinta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SannaVahvistettu osto

    Ihana C-vitamiini voide

    Ihastuin voiteeseen saamani näytteen perusteella ja ostin normaalikokoisen tuotteen pian näytteen käyttämisen jälkeen. Voide on miellyttävä ja helppo levittää ja siinä on mielestäni hyvä tuoksu. Kuivuuteen taipuvaisella iholla voide ei kuitenkaan välttämättä ole riittävän kosteuttava. Pidin erityisesti siitä, että näytteen mukana tuli aurinkosuoja ja tuotetta ostaessani minulle muistutettiin aurinkosuojan käytön tärkeydestä erityisesti tämän tuotteen kanssa.