Sisältöön
MÁDARA

Madara SOS Hydra Ruusugeeli 75ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin11kappaletta
44,90 €
598,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä kevyt ja öljytön, geelimäinen kosteuttaja syväkosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa, stressaantunutta, näpyille altista ihoa samalla kun sillä on mikrobiomia tasapainottavia ominaisuuksia. Ultra-kosteuttava hyaluronihappo-cocktail, ihoa matkivat kosteuttajat sekä bio-fermentoidut sokerit tuovat välitöntä helpotusta kuivalle iholle, samalla kun probioottiset laktobasilli-lysaatti ja CICA-kasvin uute auttavat tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja vahvistamaan sen suojakerrosta. Stressaantunut iho alkaa tuntua mukavammalta. Iho näyttää välittömästi kosteutetummalta, raikkaammalta ja heleämmältä. Käytä näin: Levitä ohut kerros puhtaille kasvoille aamuin illoin. Jatka kosteusvoiteella tarvittaessa.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Ainesosat

INGREDIENTS/INCI:  Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Glycerin, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Aqua/Water, Propanediol, Aroma/Fragrance, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Betaine, Paeonia Lactiflora (Peony) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Lactobacillus Ferment Lysate, Rhamnose, Lactic Acid, Glucose, Glucuronic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool**, Limonene** *Ingredients from organic farming **From natural essential oils 99% Natural origin of total 35% Organic of total COSMOS ORGANIC certified by ECOCERT Greenlife according to COSMOS Standard available at http://COSMOS.ecocert.com

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä ohut kerros puhtaille kasvoille aamuin illoin. Jatka kosteusvoiteella tarvittaessa.

.

Tuotekoodi

4752223007132

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TartsuVahvistettu osto

    Sopii ikääntyneelle iholle

    Tyytyväinen tuotteeseen

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LaitistaiVahvistettu osto

    Kosteuttaa kivasti!

    Tämä tuote tuo kaivattua lisäkosteutusta kuivaihoiselle talvella. Käytän sitä kosteuttavan hoitonesteen päälle ennen varsinaista voidetta. Näin ihoani ei enää kiristele kuten alkutalvesta meinasi tehdä ilman tällaista tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NegeVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Sopii todella hyvin epäpuhtaalle sekaiholleni, riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MIIMU71Vahvistettu osto

    Miellyttävä koostumus

    Ostin tätä nyt toistamiseen, koska tuote on hyvin kosteuttava ja nopeasti imeytyvä, miellyttävän geelimäisen koostumuksen ansiosta. Tuote on sopiva niin sekaiholle kuin kuivalle iholle. Tuote on myös hyvin riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnaVahvistettu osto

    Öljytön kosteuttaja!

    Minulla on sekaiho, johon tulee herkästi finnejä, jos kasvotuotteissani on öljyjä. Olen myös allerginen useimmille kasvojenhoitoaineille, jonka vuoksi käytän ainoastaan sertifioitua luonnon kosmetiikkaa. Olen aiemmin käyttänyt Madaran Deep Moisture Geliä, mutta joskus ihoni kuivuu ja se ei tunnu antavan riittävästi kosteutta. Kokeilin tätä tuotetta, koska se oli öljytön. Se sopii hyvin myös meikin alle. Ruusun tuoksu on hieman mummomainen, mutta onneksi haihtuu levityksen jälkeen. Tuote on myös tosi riittoisa, kun yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulan iholle. Tulen jatkossa käyttämään tätä Deep Moisture Gelin rinnalla yövoiteena, jotta ihoni saa riittävästi kosteutta yön aikana. Ihana tuote, joka jää ehdottomasti käyttöön!