Sisältöön
Patchology

Patchology Breakout Box -epäpuhtauksien hoitosetti

12,90 €20,00 €
4,30 €/kpl(6,67 €/kpl)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävaraiset, mutta tehokkaat raaka-aineet yhdessä kustomoidun ihonhoidon kanssa tekevät tästä tehotriosta näppylöiden pahimman vastustajan. Setti sisältää 24 kpl näppylöitä hillitseviä finnitarroja, 24 kpl ihohuokosia puhdistavia finnitarroja sekä 3 kpl syväpuhdistavia nenälappuja

Näppylöitä hillitsevät finnitarrat
Käytä heti näppylöiden ensimerkeistä alkaen. Näiden finnitarrojen sisältämät salisyylihappo ja teepuuöljy kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja ne auttavat hillitsemään finnejä jo ennen niiden puhkeamista.

Ihohuokosia puhdistavat finnitarrat
Nämä finnitarrat helpottavat kahdella tavalla kun näppylät ovat päässeet pahenemaan, ne imevät itseensä finnien epäpuhtauksia ja suojaavat ärtynyttä kohtaa lialta ja koskettelulta.

Syväpuhdistavat nenälaput
Nenätarrat imevät itseensä epäpuhtauksia, ihon liiallista rasvaisuutta ja kuollutta ihosolukkoa. Iho näyttää tasaisemmalta ja ihuokoset pienemmiltä. Hiili ja vulkaaninen savi puhdistavat tehokkaasti samalla kun taikapähkinäuute rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.

Käyttö:

Syväpuhdistavat nenälaput
Käytä puhtaalle iholle. Kostuta nenän alueen iho, irrota lapun suojakalvo ja aseta se nenän päälle ja painele hellävaraisesti niin että lappu koskee kauttaaltaan ihoa. Anna kuivua 10-15 minuuttia kunnes lappu on kovettunut. Poista vetämällä hellävaraisesti reunoista kohden keskiosaa. Huuhtele iho ja ihastele lappujen puhdistavaa vaikutusta.

24 Näppylöitä hillitsevät finnitarrat ja 24 Ihohuokosia puhdistavat finnitarrat
Puhdista ja kuivaa hoidettava alue. Irroita tarra taustamuovista ja asettele se finnin päälle, paina hellävaraisesti, jotta tarra tarttuu hyvin. Anna tarran olla paikallaan vähintään kuusi tuntia tai yön yli. Poista tarra ja ihaile sen vaikutusta. Säilytä tarrat mukana tulevassa suljettavassa pussissa, jotta ne eivät kuivahda.

Tuotetiedot
Koko

1

Ainesosat

Pore Clearing Anti-Blemish Dots: Latex-free Hydrocolloid||Detoxifying Charcoal Nose Strips: PVP, VP/VA Copolymer, Water (Aqua/Eau), Glycerin, Bentonite, Charcoal Powder, Polyvinyl Alcohol, Titanium Dioxide, Kaolin, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Moroccan Lava Clay, 1,2-Hexanediol, Virginiana(Witch Hazel), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Menthol, Sodium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Dipotassium Glycyrrhizate||Blemish-Shrinking Salicylic Acid Dots: Active Ingredients: Salicylic Acid 0.5% Acne Treatment. Inactive Ingredients: Acrylates Copolymer, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Water (Aqua/Eau), Alcohol Denat, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Volcanic Ash, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Sodium Metabisulfite, Butylene Glycol, Phytosphingosine,  Phenoxyethanol, Polysorbate 80, PVP

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

0818262021059

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita