Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 50ml UV Face Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkovoide

17,90 €
358,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN UV Face Mineral Sunscreen SK50+ -aurinkosuojavoide kasvoille sisältää 100% fysikaalisen UV-suodattimen, joka takaa luotettavan UVA/UVB-suojan. Antioksidantteja ja luonnonmukaista Aloe Veraa sisältävä koostumus suojaa tehokkaasti ihon vaurioitumiselta ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Aloe vera myös rauhoittaa ihoa ja jättää sen virkistyneeksi ja pehmeäksi. Vedenkestävä, ei jätä rasvaista tunnetta, pitää ihon mattaisena, hajusteeton ja vegaaninen koostumus. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> 100% fysikaalinen UV-suoja, joka takaa luotettavan ja erittäin vedenkestävän UVA/UVB-suojan
-> Herkälle kasvojen iholle - luotettava aurinkosuoja ilman kemiallisia UV-filttereitä
-> Antioksidantteja ja luomu aloe veraa sisältävä koostumus
-> Hajusteeton ja dermatologisesti testattu
-> Kätevä tuubi ja helposti levittyvä tuote- ei tahmaista tai rasvaista tunnetta iholla
-> Vegaaninen koostumus

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone-, Octocrylene- tai Homosalate -UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu tuubi (pois lukien korkki), 89% kierrätetystä materiaalista valmistettu pahvipakkaus

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Zinc Oxide (nano),Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dicaprylyl Ether,Titanium Dioxide (nano),Alcohol Denat.,Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/Sebacate,Polyglyceryl-3 Diisostearate,Hydrogenated Rapeseed Oil,Glycerin,Ubiquinone,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Tocopherol,Triethoxycaprylylsilane,Silica,Magnesium Sulfate,Hydroxyacetophenone,Ethylhexylglycerin,Dimethicone

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta rusaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin, hikoilun ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för vuxen är 3ml/ansiktsapplicering. Undvik kontakt med ögonen. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme! Återvinn tuben som plast.

Tuotekoodi

4005900836311