Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Estée Lauder

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Optimized Power Treatment Lotion hoitoneste 200 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
59,00 €
295,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erittäin ravitseva, hoitava ja monivaikutteinen hoitovoide.

ELVYTTÄÄ ihoa ainutlaatuisen moringauutteen avulla. Täyteläistää ja silottaa pieniä kuivuudesta johtuvia juonteita. Silottaa ihon pintaa ja häivyttää ihohuokosia.
KOSTEUTTAA ja täyteläistää ihoa kaksinkertaisesti tiivistetyllä hyaluronihapolla. Tuo iholle tehokasta ja raikastavaa kosteutusta koko päivän ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen vesi- ja rasvatasapainon.
PALAUTTAA hehkun – välittömästi. Tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan ja antaa sille terveen hehkun.

The Gateway of Youth
Revitalizing Supreme+ sisältää eksklusiivista moringauutetta.

Mitä moringa on?
Moringa (jota kutsutaan usein ihmepuuksi) on tunnettu poikkeuksellisen ravitsevista ominaisuuksistaan jo tuhansien vuosien ajan. Se sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten kalsiumia, kaliumia, C-vitamiinia, aminohappoja ja Omega 3:a. Moringa on yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista anti-aging-ainesosista.

Moringauutteen vaikutus:
• Auttaa optimoimaan ihon luonnollisen uusiutumisen ja solutoiminnan.
• Tukee tehokasta proteiinia, joka tunnetaan "nuorekkaan ihon ylläpitäjänä" vahvistaen ihon anti-age-toimintaa usealla eri tavalla. Elvyttää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Moringa Oleifera Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Opuntia Tuna Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Laminaria Digitata Extract, Lactobacillus Ferment, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Whey Protein\Lactis Protein\Proteine Du Petit-Lait, Caffeine, Trehalose, Sorbitol, Sodium Lactate, Pantethine, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Sodium Polyaspartate, Ethylhexylglycerin, Sodium Pca, Peg-75, Ppg-5-Ceteth-20, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Tromethamine, Isoceteth-20, Carbomer, Caprylyl Glycol, Hydroxyethyl Urea, Polysorbate 80, Fragrance (Parfum), Bht, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Käyttöohjeet

Taputtele puhtaalle iholle sormenpäillä tai vanulapulla aamuin illoin.

Tuotekoodi

0887167503076

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    PajunkissaVahvistettu osto

    Hyvä hankinta

    Jättää virkistävän tunteen iholle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Janatuinen 73Vahvistettu osto

    Laatua sopuhintaan

    Ostin tämän tuotteen n. kk sitten ja ollut tosi tyytyväinen. Ihoni on pintakuiva ja herkkä. Tämä tuote toimii loistavasti iholla kosteusvoiteen alle, levittyy ja imeytyy erinomaisesti. Lisänä se ettei tarvitse kuin muutama tippa, joten hyvin riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mooseksenvuori

    Täysin yllättynyt tuotteen ominaisuuksista

    Minulle uusi tuttavuus "ns. hoitovesi" Olen täysin myyty ja aion hankkia tuotetta uudelleen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Jossu84Vahvistettu osto

    All in one

    Käytän aamuin illoin, levitän käsin kasvoille ja kaulalle. Taputtelen sormilla silmänympärykset. Öisin toisinaan Night creme päälle. Kosteuttaa tehokkaasti ja riittävästi yksinäänkin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MapiVahvistettu osto

    Mahtava tuote

    Ostin tämän kuukausi siiten myyjän suosituksesta ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Kosteuttaa ihoa ja voide imetyy paremmin ja sitä tarvitaan vähemmän. Riitoisa tuote.