Sisältöön
Eylure

Eylure ProMagnetic Liner & Natural fiber lashes 007 -ripsipakkaus

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin5kappaletta
16,40 €16,43 €21,90 €
Alin hinta 30 pv. 21,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Uudet Natural Fibre Eylure Pro Magnetic -irtoripset ovat entistäkin parempia! Ripsissä on kolme magneettia, jotka taakaavat hyvän pysyvyyden ja aidoista hiuksista valmistetut ripset on aseteltu kolmeen kerrokseen luoden upean, luonnollisen tuuheuden. Ilman liimaa, entistäkin nopeampi asetus alle viidessä minuutissa ja ripset, joita voit käyttää uudestaan jopa 15 kertaa! Pakkaus sisältää mustan magneettisen silmänrajausvärin ja luonnonkuituiset ripsiparin, joiden ripsinauhassa olevat mageetit kiinnittyvät silmänrajaukseen helposti ja tasaisesti pysyen paikallaan koko päivän! Rajaus ja ripset on helppo poistaa meikinpoistoaineella.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

0619232001169

Arviot (5)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Malimali

    Surkealaatuiset ripset

    Ohjeiden mukaan eyelinerit levitetty, eikä siltikään ripset pysyneet paikallaan. Eyelinerit lisätty, poistettu ja lisätty ja siltikin aina jostain kohtaa repsottaa. Lopulta yksi magneetti irtosi ja ripset joutikin roskiin. Tämä siis ensimmäisellä käyttökerralla.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    SsimVahvistettu osto

    Kertakäyttöiset

    Helpot laittaa, ja pysyi nätisti illan ajan. Kuitenkin ohjeen mukaan irroitettaessa irtosi kummastakin magneetteja, eikä niitä siis enää voi uudelleen käyttää.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kagoya

    Pysyvät, luonnolliset ripset

    Olen kokeillut tuotetta ja ripsiä kerran. Levitin ohjeiden mukaisesti eyelineria, ja ripset pysyivät hienosti liikkumatta paikallaan koko illan. Hieman tönkkö levitin, mutta onnistuin kelvollisissa rajauksissa. Ehkä laittaisin ensi kerralla alle ensin paremmalla linerilla rajaukset ja sitten päälle, vain ripsien tyveen aineen, jotta saa hieman siistimpää jälkeä. Ripsien laittaminen paikalleen oli kätevää ja helppoa, samoin niiden poisto. Hankalampaa oli aineen poistaminen, sillä se oli hyvin tiukassa, mutta muutaman kerran kun pesi, niin lähti kaikki.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RipsetVahvistettu osto

    Positiivinen yllätys

    Ripset pysyivät läpi juhlien. Käytän nestemäistä eyelineria muutenkin, joten näiden laittaminen tuntui helpolta. Tämä malli oli melko luonnollinen, mutta toi kuitenkin näyttävyyttä juhlameikkiin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KuopiostaVahvistettu osto

    Laatua oikeaan hintaan

    Hyvä hinta ja laatusuhde