Sisältöön
Cutrin

Cutrin Ainoa Color Cleansing Conditioner hoitoaine 450 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin5kappaletta
21,90 €
48,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hiusväriä suojaava pesevä hoitoaine puhdistaa hiukset hellävaraisesti vaahtoamatta. Usein toistuvaan tai kevyeen puhdistukseen. Innovatiivinen värisuojayhdiste auttaa suojaamaan hiusväriä ennenaikaiselta haalistumiselta. Tekee hiuksista pehmeät ja ilmavat. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan hiuksille.

Tuotetiedot
Ainesosat

A0120: AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, GLYCERIN, BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PPG-3 CAPRYLYL ETHER, OXYCOCCUS PALUSTRIS (CRANBERRY) SEED OIL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPANEDIOL, QUATERNIUM-95, SODIUM CITRATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LACTIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE. THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, PLEASE CHECK THE INGREDIENT LIST FROM THE PRODUCT PACKAGING OF YOUR PURCHASED PRODUCT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Cutrin Oy/Lumene Group

Tuotekoodi

6412600551051

Arviot (5)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KatkemVahvistettu osto

    Tehokas ja hellävarainen

    Ostin, koska olen ihastunut jo aiemmin tuotteen pesutehoon ja hellävaraisuuteen. Pehmentänyt huomattavasti karkeaa hiustani ja pesee kuitenkin tehokkaasti mutta ei aiheuta kutinaa päänahassa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Suwi83Vahvistettu osto

    Todella hyvä!

    Olen käyttänyt peseviä hoitoaineita shampoo pesujen välissä, ja tätä olen nyt käyttänyt hetken aikaa ja olen todella tyytyväinen. Ei käytä kuivuttuaan "rasvaisuutta" hiuksiin, jota jotkut co-washit tekevät, sillä hiukseni/päänahkani rasvoittuu todella helposti, ja hiuslaatuni on semmoinen hennohko, joten se saattaa joskus myös jäädä pesun jälkeen raskaan tuntuiseksi, mutta tämän läytöstä jäi ns. ilmava fiilis hiuksiin. Suuri plussa UV-suojasta!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mirjaVahvistettu osto

    Curtin shampoo/hoitoaine

    Tosi hyvä olen tykännyt varsinki nyt kesällä kun pitää tiheämmin pestä hiuksia

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    arpieVahvistettu osto

    loistava tuote

    Kun kaipaat hiusten kohentamista esim. hikilenkin jälkeen, tämä on loistava tuote siihen. Hiukset eivät kuivu liikaa, mutta puhdistuvat ja saavat hoitoaineen. Aion käyttää jatkossa shampoopesun sijaan vähintään kerran viikossa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Teija16Vahvistettu osto

    Supertuote

    Mahtava tuote hikiliikkujalle!