Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Clarins

Clarins UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen Translucent aurinkosuoja kasvoille 30 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin11kappaletta
46,00 €
1 533,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen on edistyksellinen aurinkosuojatuote kasvoille, jossa yhdistyy mekaaninen ja biologinen suoja. UV PLUS [5P] -aurinkosuoja toimii suojakilpenä haitallisia UV-säteitä ja viittä erityyppistä ilmansaastetta vastaan: ulkoilman sisältämät epäpuhtaudet, sisäilman sisältämät epäpuhtaudet, sininen valo, siitepöly ja valosaaste (yhdistelmä ilman epäpuhtauksia ja UV-säteitä). Lisäksi UV PLUS [5P] vahvistaa ihon omia suojamekanismeja, jolloin iho pystyy tulevaisuudessa suojautumaan entistä paremmin UV-säteiden ja ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta. Aurinkosuojakerroin SPF 50 antaa iholle korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Ihoa hoitava ja kosteuttava geelivoide-koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Läpikuultava koostumus on huomaamaton iholla. Sopii hyvin meikkivoiteen alle.

Vinkki! UV PLUS [5P] -voide kannattaa pitää mukana käsilaukussa, jotta se on käytettävissä aina tarvittaessa. Esimerkiksi ulkona terassilla istuessa voidetta kannattaa levittää kasvojen ihon lisäksi kämmenselkiin ja dekolteelle. Nämä ovat alueita, joilla ennenaikaiset ikääntymisen merkit, kuten pigmenttiläiskät, tulevat helposti näkyviin.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, DIISOPROPYL ADIPATE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, DIISOPROPYL SEBACATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, 1,2-HEXANEDIOL, CELLULOSE, TALC, TRIACONTANYL PVP, GLYCERIN, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, C30-45 OLEFIN, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, MANGIFERA INDICA (MANGO) LEAF EXTRACT, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, PHENETHYL ALCOHOL, TIN OXIDE, CITRIC ACID, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [S3682A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

suojaava emulsio

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Voide levitetään iholle muiden ihohoitotuotteiden käytön jälkeen ennen meikkivoiteen levittämistä. Voidetta suositellaan lämmitettäväksi hetken ajan kämmenten välissä ennen levittämistä, jotta se olisi ihon kanssa saman lämpöistä ja sen vaikutus olisi välittömästi paras mahdollinen. Voide painellaan kevyesti kasvojen ihoon lymfakiertoa seuraten. Painelu aloitetaan poskista, sitten otsa ja lopuksi kaula ja dekoltee.

Tuotekoodi

3380810424058

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    RiinaVahvistettu osto

    Hyvä aurinkosuoja meikin alle

    Tämä voide toimii hienosti meikin alla vaikka kesäkuumalla hieman hikoilisikin. Ei toimi pelkästään, vaan tämän alle tulee muistaa hyvä kosteutus. Koska koostumus on hyvin juokseva, on pakkaus tälle tuotteelle huono, sillä voide vuotaa helposti korkin sisään ja pakkaus on vaikea sulkea, kun voidetta on jo käsissä. Arvokasta tuotetta ei halua heittää hukkaan, joten voiteen kaivelu korkista on ärsyttävää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    InhilVahvistettu osto

    Huippu tuote

    Ostin tämän kuukausi sitten. Olen ollut tosi tyytyväinen tuotteeseen

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SariVahvistettu osto

    Kevyt ja kosteuttava aurinkosuoja

    Käytän veneillessä, toimii! Riittävän ohut ja meikki ei rullaannu tämän päällä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Herkkäihoinen 64 vVahvistettu osto

    Viimeinkin sopiva aurinkovoide

    Olen vuosikausia etsinyt aurinkovoidetta, joka ei aiheuttaisi iholleni finnejä, ei jättäisi tahmeaa tunnetta eikä jäisi näkyväksi valkoiseksi kerrokseksi kasvoille, mutta suojaisi hyvin. Olin jo luopumassa toivosta, mutta tämä voide täytti kaikki odotukseni.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LadyVahvistettu osto

    Hyvä tuotw

    Oikein hyvä koostumus ja käytettävyys. Ja vaikuttaa antavan hyvän suojan.