Sisältöön
Clarins

Clarins UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen Translucent aurinkosuoja kasvoille 30 ml

46,00 €36,80 €
1 533,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen on edistyksellinen aurinkosuojatuote kasvoille, jossa yhdistyy mekaaninen ja biologinen suoja. UV PLUS [5P] -aurinkosuoja toimii suojakilpenä haitallisia UV-säteitä ja viittä erityyppistä ilmansaastetta vastaan: ulkoilman sisältämät epäpuhtaudet, sisäilman sisältämät epäpuhtaudet, sininen valo, siitepöly ja valosaaste (yhdistelmä ilman epäpuhtauksia ja UV-säteitä). Lisäksi UV PLUS [5P] vahvistaa ihon omia suojamekanismeja, jolloin iho pystyy tulevaisuudessa suojautumaan entistä paremmin UV-säteiden ja ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta. Aurinkosuojakerroin SPF 50 antaa iholle korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Ihoa hoitava ja kosteuttava geelivoide-koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Läpikuultava koostumus on huomaamaton iholla. Sopii hyvin meikkivoiteen alle.

Käyttö: UV PLUS [5P] -voide levitetään iholle muiden ihohoitotuotteiden käytön jälkeen ennen meikkivoiteen levittämistä. Voidetta suositellaan lämmitettäväksi hetken ajan kämmenten välissä ennen levittämistä, jotta se olisi ihon kanssa saman lämpöistä ja sen vaikutus olisi välittömästi paras mahdollinen. Voide painellaan kevyesti kasvojen ihoon lymfakiertoa seuraten. Painelu aloitetaan poskista, sitten otsa ja lopuksi kaula ja dekoltee.

Vinkki! UV PLUS [5P] -voide kannattaa pitää mukana käsilaukussa, jotta se on käytettävissä aina tarvittaessa. Esimerkiksi ulkona terassilla istuessa voidetta kannattaa levittää kasvojen ihon lisäksi kämmenselkiin ja dekolteelle. Nämä ovat alueita, joilla ennenaikaiset ikääntymisen merkit, kuten pigmenttiläiskät, tulevat helposti näkyviin.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Ainesosat

'

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

suojaava emulsio

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3380810424058