Sisältöön
SENSAI

SENSAI Silky Bronze Veil Compact SPF 20 aurinkosuojapuuteri 8,5 g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin5kappaletta
58,90 €44,18 €
6 544,44 €/kg
Valittu väri:SC04 Dark
  • SC04 Dark
  • SC01 Light
  • SC03 Medium
  • SC02 Natural
koko:8.5 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sensai Silky Bronze Natural Veil Compact on SPF 30 sisältävä aurinkosuojapuuteri, jonka aiempaa pehmeämpi ja kosteuttavampi koostumus sisältää hehkua antavaa Pentagram Star Powder -puuteria. Sitä voidaan käyttää kuivalla tai kostealla sienellä. Silkkisen tuntuinen puuteri on vettä hylkivä. Lopputuloksena on tasainen, virheetön iho.

Tuotetiedot
Ainesosat

Mica, Titanium Dioxide, Titanium Dioxide (nano), Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diphenyl Dimethicone/Vinyl Diphenyl Dimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, Cellulose, Nylon-12, Zinc Oxide, Diisostearyl Malate, Talc, Aluminum Hydroxide, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Petrolatum, Hydrated Silica, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Hexyl Dimethicone, Hydrogen Dimethicone, Methicone, Hydrogenated Polydecene, Zinc Myristate, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Zinc Oxide (nano), Lauroyl Lysine, Parfum, Triethoxycaprylylsilane, BHT, Hydrolyzed Silk, Isostearyl Alcohol, Zanthoxylum Piperitum Peel Extract, Phenoxyethanol, Acetyl Glucosamine, Stearyl Glycyrrhetinate, Glycerin, Butylene Glycol, Pyracantha Fortuneana Fruit Extract, Dioscorea Panthaica Root Extract. May Contain(+/-) : CI 77491, CI 77492, CI 77499.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

aurinkosuojapuuteri

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

KAO Corporation Japan

Käyttöohjeet

Aurinkosuojapuuteria voidaan käyttää kuivalla tai kostealla sienellä, joko aurinkopuuterin tavoin korostamaan ihoa tai koko kasvoille suojaamaan ihoa. Silkkisen tuntuinen puuteri on vettä hylkivä. Lopputuloksena on tasainen, virheetön iho.

Tuotekoodi

4973167943540

Arviot (5)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuulaVahvistettu osto

    Laatutuote

    Olen käyttänyt tätä jo useamman vuoden. Levittyy kauniisti ja näyttää hyvältä. SPF20 suoja on plussaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnseligaVahvistettu osto

    Hyvä konaisuus

    Olen tyytyväinen ..hyvä tuote

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    VilhelmiinaVahvistettu osto

    Loistava tuote

    Hyvä koostumus, nopea käyttää, kestävä mutta keveä lopputulos, riittoisa

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ArjaVahvistettu osto

    Helppo aurinkosuoja

    Sensai Silky Bronze aurinkosuojaa on helppo ja nopea käyttää ihan joka päivä. Saa aurinkosuojan ja samalla tasaisen virheettömältä näyttävän ihon. Olen käyttänyt tuotetta jo vuosia. Toimii hyvin myös talvella. Iho tarvitsee aurinkosuojaa koko vuoden.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaruzellaVahvistettu osto

    Ihanan kevyt!

    Näin mainoksen ja suosituksen tuotteesta Eeva-lehdestä, siellä ei suositella kuin hyviä tuotteita. Ja tuote on todella hyvä, kevyt ja antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen.