Sisältöön
Bioeffect

Bioeffect Hydrating Cream hoitovoide 30ml

74,90 €
2 496,67 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pitkäkestoisesti ihoa syväkosteuttavan hoitovoiteen antioksidantit jättävät ihon pehmeäksi, sileäksi ja heleäksi. Voiteen salaisuus piilee sen kevyessä koostumuksessa, jossa on puhdasta, ihoa hellivää ja pehmeää islantilaista vettä. Voide parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, heleyttää ihoa ja tekee ihosta tasaisemman ja nuorekkaamman. Kevyt koostumus imeytyy helposti ja sopii erinomaisesti myös meikin alle.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, CETYL ALCOHOL, DL-ALPHA TOCOPHEROL, PHENOXYETHA-NOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, SORBITAN OLEATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, BARLEY (HORDERUM VULGARE) SEED EXTRACT, EGF (BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

BIOEFFECT HYDRATING CREAM on 24 h syväkosteuttava hoitovoide kasvoille. Se jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja heleäksi. BIOEFFECT HYDRATING CREAM sisältää useita kosteuttavia raaka-aineita kuten Hyaluronihappoa, E-vitamiinia ja EGF solukasvutekijää, ilman hajusteita ja silikoneja. Se täydentää BIOEFFECT ihonhoitorutiineja joko yksin, tai seerumin päälle käytettynä. Ravitsee, ja tuo iholle lisäkosteutta sekä ihoa suojaavia lipidejä.

Alkuperämaa

Islanti

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Ota pieni määrä hoitovoidetta ja levitä puhtaalle iholle. Jos käytät voiteen alla EGF Serumia, odota n. 2 min. ennen voiteen levittämistä.

Ta en liten mängd av krämen och applicera på ren hud. Om du använder EGF Serum under krämen, vänta ca 2 minuter innan du applicerar krämen.

Tuotekoodi

5694230402588