Sisältöön
Rahua

Smoothing Hair Balm hiusbalsami 30 ml

38,90 €
1 296,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rahua Smoothing Hair Balm on hoitava ja kähertymistä estävä balsami, joka kosteuttaa ja pehmittää kuivia hiuksia.

Hienostuneen Gardenian tuoksuinen, kevyt ja vahvistava koostumus lisää kiiltoa ja tehostaa hiusten väriä. Matkakokoinen pakkaus on täydellinen mukaan otettavaksi ja käytettäväksi missä vain ja milloin vain. Sopii kaikille hiustyypeille.

- Kestävä, antikähärä tehokkuus
- Suojaa kuumuudelta
- Jättää hiukset hyvinvoiviksi ja kiiltäviksi
- Laukkuun sopiva, aina mukana kulkeva koko

RAHUA (UNGURAHUA): Amazonin naiset ovat jo ikiaikoja olleet riippuvaisia tämän puun pähkinäöljystä, joka on ravinnut ja vahvistanut heidän hiuksiaan. Öljy vahvistaa hauraita hiuksia ja vahingoittuneita hiusten latvoja sekä pitää hiukset ja päänahan hyvässä kunnossa. Sen super-pienet molekyylit vievät väripigmentit syvälle hiukseen pidentäen värin kestoa. Me käytämme Symbiotic®* Rahuaa.
SACHA INCHI: Amazonilla jo pitkään ravintona käytetyt siemenet sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja ja antioksidantteja kuten A- ja E-vitamiinit. Sacha Inchi sitoo hiuksiin kosteutta ja hoitaa ja rauhoittaa päänahkaa. Me käytämme Symbiotic®* sacha inchia.
MORETE (BURITI): Runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, tokoferoleja ja karotenoideja – etenkin beetakaroteenia – sisältävä, Amazonin hedelmistä saatava, öljy tasapainottaa päänahkaa ja suojaa hiuksia vahingollisilta UVA-säteiltä. Me käytämme Symbiotic®* moretea.
KAAKAON SIEMEN VOI: Etelä-Amerikasta saatu aito kaakaon siemen korjaa, ravitsee, pehmittää ja vahvistaa hiuksia.
GARDENIA kukka: Sybolisoi puhtautta ja suloisuutta ihanalla eksoottisella tuoksullaan. Käytämme vuosisatoja vanhaa uuttamismenetelmää saadaksemme puhtainta mahdollista esanssia ja säilyttääksemme sen sisältämät antioksidantit.

Tuotetiedot
Ainesosat

'

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

- Vahvistaa hiusjuuria
- tasapainottaa päänahan kosteuspitoisuutta
- ärsytystä ja tulehduksia ehkäisevä
- ravitsee ja rauhoittaa päänahkaa
- luonnonkosmetiikka

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0859528006526