Sisältöön
Magnesia

Magnesia Penta magnesiumkapseli 100 kaps

13,80 €
0,14 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Monipuolinen MAGNESIA PENTA sisältää magnesiumia viitenä eri yhdisteenä, jotka vaikuttavat suoliston eri osissa. Tämän ansiosta magnesium imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa elimistössä pitkään. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä. Se on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine. Annostus: 2-4 kapselia päivässä nesteen kanssa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Magnesiumtauraatti **, Magnesiumbisglysinaatti**, Magnesiumglyserofosfaatti*, Magnesiumhydroksidi*, Magnesiummalaatti*, Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat *(Eu) **(ei-Eu)

Magnesiumtaurat **, Magnesiumbisglycinat**, Magnesiumglycerofosfat*, Magnesiumhydroxid*, Magnesiummalat*, Vegetariskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror. *(Eu) **(ej-Eu)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Magnesium/Magnesium187.5 g
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 2-4 kapselia päivässä nesteen kanssa. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 2-4 kapslar med vätska per dag. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300003585

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita