Sisältöön
Four Reasons

Four Reasons Color Mask Toning Treatment Rose sävyttävä tehohoito 200 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
16,90 €
84,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sävyttävä tehohoito vaaleiksi tai voimakkaan pinkeiksi värjätyille hiuksille. Väripigmentit antavat voimakkaan pinkin sävyn ja ylläpitävät hiusväriä. Kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon. Hiusväri pysyy hehkuvan eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Wheat Gluten, Amodimethicone, Hydrolyzed Quinoa, Glycerin, Hydrolyzed Soy Protein, Trideceth-12, Ethylhexylglycerin, C11-15 Pareth-7, Hydrolyzed Corn Protein, Laureth-9, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Basic Orange 31, Basic Violet 2, Basic Red 51.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

6418414039259

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EijaVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Käytän tätä vaaleanpunaisen värin ylläpitoon.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tarja75

    Hyvä tuote

    Olen käyttänyt lisäämällä tavallisen hoitoaineen sekaan pienen määrän tätä. Freesaa ihanasti vaaleita hiuksia, tekemättä liian voimakasta pinkkiä vaikutelmaa.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Eppu69Vahvistettu osto

    Sävyttävä!

    Tarttuu vähän heikosti hiuksiin joista alkuperäinen värjätty väri on jo kulunut pois, väri ei ole niin intensiivinen, kuin itse toivoisin. Kuitenkin vastavärjättyihin hiuksiin väri saattaa tarttua paljon paremmin. Tuotteella helppo harjoitella värjäystä, lähtee myös aika pian pois.