Sisältöön
Ole Henriksen

OleHenriksen Balance Pore-Balance Facial Sauna Scrub kasvokuorinta 85 ml

40,00 €
470,59 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kasvojen kuorinta, joka tuntuu sekä lämpimältä että kylmältä, kuorii ihon, hoitaa ihohuokosia ja imee ihon liiallista talia. Vulkaaninen hiekka pehmentää ja silottaa ihoa. Green Fusion Complex (vihreä tee -, eukalyptus-, levä- ja irlantilainen sammaluute) on luonnollisilta ominaisuuksiltaan antiseptinen ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena ja imee iholta ylimääräistä talia. Glykolihappo (AHA), maitohappo (AHA) ja salisyylihappo (BHA) kuorivat sekä poistavat kuolleita ihosoluja, jotka voivat tukkia ihohuokosia.

Tämä innovatiivinen kasvojen kuorintavoide on saanut inspiraatiota perinteisestä pohjoismaisesta kylpylästä. Se uudistaa sekä fyysisesti että henkisesti parantaen verenkiertoa ja syväpuhdistaen. Aivan kuten lämpimän ja kylmän yhdistelmä kuuluu perusrituaaleihin, tämä kuorinta käsittää myös sekä lämpimän että kylmän tunteen, joka puhdistaa ihohuokosia samalla, kun glykoli- ja maitohappojen tehokas yhdistelmä kohottaa ja poistaa kuolleita ihosoluja.

Se sisältää vulkaanista hiekkaa, Green Fusion Complex -yhdisteen ja Neem-öljyä. Syväpuhdistava vaikutus vähentää liiallista talia ja puhdistaa tukkiutuneet huokoset sekä minimoi niiden ilmenemistä.

Suositellaan puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen 2-3 kertaa viikossa.

Ihostasi tulee pehmeä ja virkistynyt. Se saa tervettä Ole-heleyttä!

Edut: Hillitsee rasvaisuutta; Kuorii; Syväpuhdistaa; Pienentää ihohuokosia. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Koko

85ML

Ainesosat

PEG-400, KAOLIN, ZEOLITE, VOLCANIC SAND, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT*, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT*, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT*, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT*, LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL, OLEANOLIC ACID, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, GLYCERIN, CETEARYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, GLUCOSE, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE.*GREEN FUSION COMPLEX

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta puhtaalle, kostealle iholle ja hiero varovasti ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä ja viimeistele Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner- ja Counter Balance Oil Control Hydrator -tuotteilla. Käytetään 23 kertaa viikossa.

Tuotekoodi

0816657020618

Arviot (1)

arvosana4/5

  • arvosana4/5

    JaanaKristiinaVahvistettu osto

    arvosana4/5

    JaanaKristiina
    Vahvistettu osto

    Suosittelen!

    Olen käyttänyt tuotetta useamman viikon ja odotan seuraavaa käyttökertaa, miellyttävä käyttää ja tuloksia näkyy.

Ladataan