Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 50 ml

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
29,90 €
598,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ravitseva ja suojaava kuivaöljy vartalolle, kasvoille sekä hiuksille. Monikäyttöinen Nuxe Huile Prodigieuse® -kuivaöljy on seitsemän kasviöljyn koktaili. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa, manteliöljy pehmittää ihoa, purasruohonsiemenöljy silottaa ja tasoittaa ihoa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa ja makadamiapähkinäöljy ravitsee. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Raaka-aineista 98.1 % on luonnosta peräisin. Ei sisällä säilöntäaineita, silikonia tai mineraaliöljyä. Sopii kaikille iho- ja hiustyypeille.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä kasvoilla ja vartalolla voiteen tavoin tai käytä hiuksiin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena. Vinkki: erinomainen hoitotuote myös auringon oton jälkeen.

Tuotekoodi

3264680009761

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ElluVahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Mukavan tuntuinen vartalolla, sekä hiuksissa. Tuoksu on todella ihana!

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    sinicatVahvistettu osto

    Tuoksu on sietämätön...

    Ostin öljyn, kun sitä niin paljon on kehuttu. Hoitavat ominaisuudet ovat mahdollisesti hyviä, mutta en kerta kaikkiaan voi sietää öljyn tuoksua monista yrityksistä huolimatta! Täytyy tyytyä manteli- ym. öljyihin, joita olen käyttänyt tähänkin asti - tuoksu sitten eri pullosta.