Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil Florale kuivaöljy 100 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
47,50 €
475,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuoksuva kuivaöljy vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Ylellinen Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyn raikas ja herkän lumoava kukkaistuoksu Florale ravitsee, kosteuttaa, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Hoitava koostumus, joka sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ne huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä. Koostumus on 96,9 % luonnollista alkuperää. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tavoin tai sen lisäksi, hiuksin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena.

Tuotekoodi

3264680015946

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AtoopikkoVahvistettu osto

    Ei tahmaa

    Ostin tämän reilu kuukausi sitten. Lähinnä olen käyttänyt säärien iholle, mutta myös muualle. Imeytyy hyvin, ei tahmaa ja tuoksuu lisäksi miellyttävälle. Säärien iho ei enää hilseile. Ihoni on atooppinen, mutta tuote ei ärsytä ihoa. Suhtkoht hintava tuote, mutta toimii.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Nuxe ystäväVahvistettu osto

    Uusi, kevyt ja ylellinen tuoksu

    Olen käyttänyt vuosia Nuxen perinteistä kuivaöljyä. Kävin eräs päivä Sokoksessa ja testasin tätä sekä ihastuin heti! Olen ollut todella tyytyväinen ja ainut ero tuotteessa aikaisempaan on parfyyminen ja ylellinen tuoksu, joten en tarvitse erikseen parfymiä. Tuoksu on ehkä sen verran parfyyminen, että en käytä öljyä kasvoille vaikka muuten voisi. Suosittelen kokeilemaan!