Sisältöön
NIVEA

NIVEA 50ml Rose Care Moisturizing Gel Cream -päivävoide

8,90 €
178,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Rose Care Moisturising Gel Cream -geelivoide kasvoille sisältää antioksidanttisista ominaisuuksistaan tunnettua luonnonmukaista ruusuvettä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Iho pysyy kosteutettuna jopa 48 tunnin ajan!Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin herkälle iholle. Antibakteerisen ruusuveden runsas antioksidanttipitoisuus ja tulehdusta lievittävät ominaisuudet rauhoittavat tehokkaasti ärtyneitä ihoalueita ja tasoittavat selkeästi punoitusta ja laikukasta ihoa. Häivyttää ikääntymisen merkkejä, napakoittaa ihon rakennetta ja saa ihon säteilemään! Kevyt geelivoide imeytyy nopeasti, jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi - erinomainen meikin alle. Tuloksena on heleä, raikas ja kosteutettu iho. Voiteessa on tyylikäs ja miellyttävän kevyt ruusun tuoksu. Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle, decoltee -aluetta unohtamatta. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä parabeeneja.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Valitse NIVEAn puhdistustuotteista omalle ihotyypillesi sopiva vaihtoehto. Muista myös käyttää ihotyypillesi sopivaa NIVEAn yövoidetta ja aurinkoisina päivinä lisätä UV-suoja ihollesi NIVEA SUN UV Face -aurinkovoiteella. Ajatuksena on, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti. Muista myös silmän- ja huultenympärysalueelle aamuin illoin esimerkiksi Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream -silmänympärysvoide.

Ruusuvesi valmistetaan liottamalla ruusunlehtiä vedessä, jolloin ruusun tuoksu tarttuu veteen. Ruusuvesi on hyvin suosittu ainesosa ihonhoitotuotteissa, koska siinä on monia hyviä ominaisuuksia ja ihana tuoksu.

Ruusuveden huikeat ihohyödyt:
1. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
2. Häivyttää punoitusta
3. Taistelee infektioita vastaan
4. Tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan
5. Kosteuttaa

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudistavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Dimethicone, Glyceryl Stearate Citrate, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dibutyl Adipate, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Isononanoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Carbomer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Methyl Benzoate, Tocopherol, Parfum, CI 16035

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysaluetta.

Kierrätä purkki muovina ja pahvipakkaus pahvina.

Använd dagligen på väl rengjord hud. Undvik området kring ögonen. Använd NIVEA Rose Care rengöringsprodukter för att uppnå bästa resultat.

Återvinn burken som plast och kartongförpackningar som kartong.

Tuotekoodi

4005900803283

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan