Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NIVEA

NIVEA 50ml Nourishing Day Cream -päivävoide SK15

6,60 €
132,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Nourishing Day Cream SK 15 - Erityisesti kuivalle iholle suunniteltu vegaaninen päivävoide sisältää luonnollista manteliöljyä ja NIVEA® Moisture Care Complex -yhdisteen. Iho pysyy tehokkaasti kosteutettuna 24 tuntia ja koostumus ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Ravitseva kasvovoide tekee ihosta pehmeän ja sileän. Suojakerroin 15 suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. 50 ml tuubipakkaus on helppo kuljettaa mukana esim. matkoilla tai jumppakassissa. Dermatologisesti testattu.

Onko ihosi pintakuiva vai kuiva? Näilla kahdella on suuri ero ja tärkeää on tunnistaa kummasta ihosi kärsii, että löydät juuri oikeat tuotteet ihollesi. Kuiva iho on rakenteellinen ihotyyppi, jossa kuivasta ihosta on kärsitty jo pidempään, ehkä jopa aina. Silloin kannattaa suosia kuivalle iholle tarkoitettuja hoitotuotteita. Pintakuivuus on taas ihon väliaikainen tila ja sitä voi esiintyä kaikilla ihotyypeillä. Esimerkiksi jos otsaa kiristää, mutta samalla se rasvoittuu, niin se on silloin rasvoittuva ja pintakuiva. Pintakuivuus tuntuu iholla usein juuri kiristelynä, kun taas kuiva iho voi olla enemmänkin karhea ja jopa hilseillä.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Kuivalle iholle sopii NIVEA -puhdistustuotteista esimerkiksi Caring Cleansing Milk -puhdistusemulsio tai Caring Cleansing Cream -puhdistusvoide. NIVEA -tuotteita voit yhdistellä mielesi mukaan ja on hyvä valita ihollesi, arkeesi ja elämäntyyliisi sopivimmat tuotteet! Hyvä punainen lanka on muistaa, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Butyrospermum Parkii Butter, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900737984

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita