Sisältöön
NIVEA

NIVEA 50ml Refreshing Day Cream -päivävoide sk15

6,60 €
132,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Refreshing Day Cream SK15 - erityisesti normaalille iholle suunniteltu vegaaninen päivävoide sisältää E-vitamiinia, luonnollista lumpeenkukkauutetta ja NIVEA® Moisture Care Complex -yhdisteen. Kasvovoide pitää ihon tehokkaasti kosteutettuna 24 tuntia ja ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Virkistävä, nopeasti imeytyvä voide jättää ihon sileän ja raikkaan tuntuiseksi ja kosteuttaa tehokkaasti. SK 15 suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Dermatologisesti testattu. Tuubipakkaus on helppo pitää mukana myös esim. matkoilla tai jumppakassissa.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät samanaikaisesti tuotteita, joiden ainesosat tukevat ja voimistavat toistensa vaikutuksia. Muista, että kasvoille tarkoitettu kosteusvoide hoitaa ihoasi paremmin kuin yleisvoide. Jokapäiväinen ihonhoito on hyvä aloittaa aamuin illloin puhdistuksella. Normaalille iholle sopii NIVEA -puhdistustuotteista esimerkiksi Refreshing Cleansing Milk -puhdistusemulsio tai Energising Micellar Water -misellivesi. NIVEA -tuotteita voit yhdistellä mielesi mukaan ja on hyvä valita ihollesi, arkeesi ja elämäntyyliisi sopivimmat tuotteet! Hyvä punainen lanka on muistaa, että mihin päivävoide iltapuhdistuksella lopettaa työnsä, jatkaa yövoide siitä työtä aamupuhdistukseen asti.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Caprylic/Capric Triglyceride, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Nymphaea Alba Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4005900737953

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita