Sisältöön
MÁDARA

Madara Time Miracle Hydra Firm geeli 75ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin24kappaletta
43,90 €
585,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pohjoisen koivunmahlan ja monimolekyylisen hyaluronihapon ansiosta tämä ikääntymistä vastaan taisteleva kosteuttava geeli antaa välittömästi nuorekkaamman ja kiinteämmän näköisen ilmeen kasvoille. Käytä ihoa pohjustavana ja raikastavana boosterina ennen päivävoidetta. Elvyttää, rauhoittaa ja kosteuttaa. Raikas, geelimäinen koostumus ei tuki ihohuokosia soveltuu kaikille ihotyypeille, myös ongelmaiholle.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Ainesosat

INGREDIENTS/INCI: Aqua/Water, Glycerin**, Betula Alba (Birch) Juice*, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sclerotium Gum, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Aroma/Fragrance, Sodium Phytate, Linalool***, Limonene*** *Ingredients from organic farming **Made using organic ingredients ***From natural essential oils 100% Natural origin of total 22% Organic of total COSMOS ORGANIC certified by ECOCERT Greenlife according to COSMOS Standard available at http://COSMOS.ecocert.com

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Levitä ohut kerros geeliä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen ihotyypin mukaista kasvovoidetta. Sopii käytettäväksi aamuin illoin, joko sellaisenaan tai lisäkosteutuksena ihotyypin mukaisen seerumin alla.

.

Tuotekoodi

4752223001000

Arviot (24)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KatriVahvistettu osto

    Mukavan kosteuttava

    Hyvä perus tuote, joka kosteuttaa hyvin. Itse kerrostin ennen tuotteen laittoa kasvovettä ja tuotteen levittämisen jälkeen kasvovoide. Mielestäni tällä yhdistelmällä tuotteen ominaisuudet tuli parhaiten esiin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MaijaVahvistettu osto

    Ihana tuote, iho tuntuu nopeasti kiinteämmältä!

    Ihana tuoteperhe ja tuote – tästä tuli oma luottopakettini. Sopiva koostumus, tuoksu ja lopputulos. Iho tuntui jo lyhyen käytön jälkeen kiinteältä, wau!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Laura

    Ihana tuote!

    Geelimäinen koostumus on mukava levittää kasvoille. Jättää hieman tahmaisen pinnan aluksi, mutta kasvovoiteen jälkeen sitä ei enää huomaa. Loistava tuote omalle pintakuivalle sekaiholle. Iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Kaksi purkkia jo käytetty!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Susu

    Huippu tuote

    Tosi tyytyväinen tuotteeseen! Kosteuttaa ja tasoittaa ihoa, ihanan kevyt.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Marika

    Ihana ennen meikkiä

    Geeli notkistuu kasvoille levitettäessä kivasti ja se on helppo levittää. Ei rullaannu. Imeytyy nopeasti ja jättää silkkisen lopputuloksen. Meikki levittyy kivasti päälle ja omat kuivemmat kohdat kuten otsa tuntuu hyötyvän tuotteen käytöstä.