Sisältöön
Olaplex

Olaplex No.7 Bonding Oil hiusöljy 30 ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin36kappaletta
39,90 €
1 330,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Korjaa vaurioituneita ja vahingoittuneita hiuksia. Vahvistaa ja suojaa hiusten rakennetta. Tekee hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset. Lisää hiusten kiiltoa ja parantaa käsiteltävyyttä. Lämpösuoja 230 °C asti. Toimii sekä kosteissa, pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa. Parabeeniton, sulfaatiton, alkoholiton, ei sisällä ftalaatteja. Vegaaninen. Sopii värjätyille hiuksille. Ei jätä jäämiä hiuksiin.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Caprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Water (Aqua), Morinda Citrifolia Fruit Powder, Frangrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta Leaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0850018802895

Arviot (36)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    lintsukkaVahvistettu osto

    Loistava öljy

    Muutama tippa riittää mun lyhyisiin hiuksiin. On kyllä loistava tuote. Itse olen käyttänyt kuiviin hiuksiin. Olen käyttänyt lukuisia tuotteita hiuksiini elämäni aikana. Ainoastaan olaplex on saanut tukkani kukoistamaan.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Caro87Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Toinen purkki jo menossa tätä ihanan tuoksuista hiusöljyä. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja näyttävät terveemmiltä. Miinusta on tuotteen pieni myyntikoko.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    tukkajumalaVahvistettu osto

    Nappiostos

    Paras hiusöljy markkinoilla.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TiinaVahvistettu osto

    Luottotuote

    Luottotuote, toimii todella hyvin vaalennutuilla hiuksillani. Ei jätä limaista tunnetta. Hiuksista tulee ihanan sileät, pehmeät ja kiiltävät.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ihana tuoksuVahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Ostin tuotteen kuukausi sitten ja kaksi asiaa olen huomannut: sen tuoksu on ihana ja hiusten latvat eivät lentele sinne tänne.