Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

SENSAI

SENSAI Silky Bronze After Sun Glowing Cream hoitovoide auringonoton jälkeen 150 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
99,90 €
666,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

SENSAI Silky Bronze After Sun Glowing Cream on ihoa hoitava ja tehokkaasti kosteuttava voide käytettäväksi auringonoton jälkeen. Se levittyy iholle vaivattomasti ja sen Glowing Formula -yhdiste antaa päivettyneelle iholle kauniin pronssisen hehkun. Lopputuloksena on kaunis silkkinen iho. Voide tuoksuu miellyttävän hedelmäiseltä.

Voiteen sisältämä Koishimaru Silk Ex -yhdiste edistää hyaluronihapposynteesiä, jolloin iho aiempaa kosteutetumpi. Valkoinen tee toimii antioksidanttina. Sun Ageing Care Complex -yhdiste antaa iholle kokonaisvaltaista anti-ageing -hoitoa, jossa on mukana tulehdusta ehkäisevä ominaisuus.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Methyl Trimethicone, C14-22 Alkane, Oryza Sativa Bran Extract, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Isononyl Isononanoate, Octyldodecyl Myristate, Maltitol, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, PEG-40 Stearate, Chlorphenesin, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Mica, Butylene Glycol, Ceteareth-20, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylserine, Laureth-7, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Alcohol, Dimethoxy Di-p-Cresol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydrolyzed Silk, Geraniol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Nasturtium Officinale Extract, Zostera Marina Extract, Pyracantha Fortuneana Fruit Extract, Dioscorea Panthaica Root Extract, CI 19140, CI 77491, CI 77891.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

KAO Corporation Japan

Tuotekoodi

4973167699553

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    IinuskaVahvistettu osto

    Loistava hoitavuus ja kosteutus

    Tämä on loistotuote auringonoton jälkeen. Käytän tätä myös silloin kun haluan kosteutusta ja näyttää freesiltä, terveeltä ja hehkuvalta. Käytän tätä siis myös kasvoille ja meikiksi tämän jälkeen riittää valokynä, voidemainen poskipuna, ripsiväri ja huulikiilto ja aivan ripaus puuteria halutessa. Tuntuu että tällä on samanlainen vaikutus ihoon kuin Sensain huulihoiteella/hoitavalla huulikiilteellä, joiden ansiosta huulet ovat jo yhden käyttökerran jälkeen hoidetut ja pulleammat (ilma tuotttakin. Kiitoksia Hgin Sokoksen Sensain asiantuntevan palvelun tämän tuotteen suosittelemisesta!

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    RaijazzVahvistettu osto

    Hyvää palvelua

    Tuotteen ominaisuudet jäävät tulevaisuudessa testattavaksi, mutta palvelu oli moitteetonta.