Sisältöön
SENSAI

Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face SPF 50+ aurinkosuojavoide kasvoille 50 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
114,00 €
2 280,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face SPF 50+ on erittäin korkean suojan sisältämä aurinkosuojavoide kasvoille. Se suojaa ja hoitaa ihoa samalla kun iho saa kauniin täydellisen silkin pronssisen hehkun. Se on erittäin vettä hylkivä ja miellyttävän tuntuinen, joka levittyy iholle vaivattomasti ja antaa pehmeän lopputuloksen. Suojavoiteen sisältämä ADVAN TECHNOLOGY varmistaa iholle korkean ja tasaisen UVA/UVB -suojan. Koishimaru Silk Ex -yhdiste edistää hyaluronihapposynteesiä, jolloin iho aiempaa kosteutetumpi. Valkoinen tee toimii antioksidanttina. Sun Ageing Care Complex -yhdiste antaa iholle kokonaisvaltaista anti-ageing -hoitoa, jossa on mukana tulehdusta ehkäisevä ominaisuus.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Japani

Tuotekoodi

4973167699669

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TiiaVahvistettu osto

    Paras aurinkosuoja kasvoille

    Ehdottomasti paras aurinkosuoja kasvoille ja jokaisen euron arvoinen. Kupoli ei kärähtänyt edes Kreikan auringon alla. Kaunis ja tasainen rusketus :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tuula 75Vahvistettu osto

    Erinomaiset ominaisuudet.

    Ostin tuotetta jo toisen kerran!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MiiuVahvistettu osto

    Paras spf50 kasvovoide

    Olen käyttänyt jo vuosia kyseistä tuotetta, on hintansa arvoinen. Ei tahmaa, imeytyy nopeasti ja jättää upean hehkun iholle, ei ole pigmenttiläiskät lisääntyneet sen koomin.