Sisältöön
SENSAI

Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face SPF 30 aurinkosuojavoide kasvoille 50 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin3kappaletta
114,00 €
2 280,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face SPF 30 on korkean suojan sisältämä aurinkosuojavoide kasvoille. Se suojaa ja hoitaa ihoa samalla kun iho saa kauniin täydellisen silkin pronssisen hehkun. Se on erittäin vettä hylkivä ja miellyttävän tuntuinen, joka levittyy iholle vaivattomasti ja antaa pehmeän lopputuloksen. Suojavoiteen sisältämä ADVAN TECHNOLOGY varmistaa iholle korkean ja tasaisen UVA/UVB -suojan. Koishimaru Silk Ex -yhdiste edistää hyaluronihapposynteesiä, jolloin iho aiempaa kosteutetumpi. Valkoinen tee toimii antioksidanttina. Sun Ageing Care Complex -yhdiste antaa iholle kokonaisvaltaista anti-ageing -hoitoa, jossa on mukana tulehdusta ehkäisevä ominaisuus.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Japani

Tuotekoodi

4973167699645

Arviot (3)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EliisaVahvistettu osto

    Ihana aurinkosuojavoide

    Ostin tuotteen kesäkuussa ja kuukauden käytön jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen. Voide on kevyt ja imeytyy kasvojen iholle heti.Iho ei tunnu tahmealta voiteen levittämisen jälkeen. Tuotetta voi käyttää päivävoiteena oikein mainiosti.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JaanaVahvistettu osto

    Hyvä aurinkosuoja

    Muodostaa iholle myös kauniin pinnan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    IirisVahvistettu osto

    Luottotuote

    Olen käyttänyt tätä/ vastaavaa Sensain tuotetta monta vuotta , aloittaen aina keväthankien aikaan ja jatkaen yli kesän. Voide imeytyy hyvin , sisältää aurinkosuojan, on kosmeettisesti erittäin miellyttävä käyttää ja tarpeeksi, muttei liian täyteläinen.