Sisältöön
Huxley

Huxley Cream; More Than Moist kasvovoide 50ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
39,90 €
798,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huxley Cream; More Than Moist on syväkosteuttava ja ihoa suojaava voide. Sisältää kaktusuutetta, antioksidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä ja sheavoite, jotka lukitsevat kosteutta iholle tehden siitä ravitun ja heleän.

-Syväkosteuttava kosteusvoide
-Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle
-Kosteuttaa ja suojaa ihoa

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Olive Oil Lauryl Esters, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Squalane, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Jojoba Ester, Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Glycine Soya (Soybean) Seed Extract, Betula Platyphylla Japonica Juice, Tamarindus Indica Seed Gum, Beta-Glucan, Polyquaternium-51, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Trimethylsiloxysilicate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glycoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Tocopherol, Tromethamine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille ja kaulalle ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena.

Applicera på huden som det sista steget i din hudvårdsrutin.

Tuotekoodi

8809422534160

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnaVahvistettu osto

    Kuivan ihon pelastus

    Jos mikään voide ei riitä poistamaan talvi-ihon hilseilyä ja kuivuutta, niin tässä pelastus. Etsin pitkään tarpeeksi täyteläistä voidetta ja löysin tämän. Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ja toimii, ihanaa! Tuoksua on, mutta se on luonnollinen ja hyvä, joten itselläni ei ole ongelmaa sen kanssa, vaikka monet tuoksut ovat minulle liikaa. Suosittelen lämpimästi!